- Rasende Messi krever beklagelse

BESØKTE GABON: Lionel Messi og president Ali Bongo Ondimba tar hverandre i hendene under en seremoni for Gabons nye stadium i Port-Gentil.

BESØKTE GABON: Lionel Messi og president Ali Bongo Ondimba tar hverandre i hendene under en seremoni for Gabons nye stadium i Port-Gentil. Foto: Stringer (Reuters / NTB scanpix)

Fransk avis hevder at Lionel Messi fikk over 30 millioner kroner for å besøke Gabon.

Den argentinske superstjernen Lionel Messi besøkte i forrige uke Gabon, den lille nasjonen med 1,5 millioner innbyggere som ligger på vestkysten av det afrikanske kontinentet.

Ifølge France Football skal Messi ha mottatt 3,5 millioner euro, cirka 31,5 millioner norske kroner, for å besøke Gabon og president Ali Bongo.

Denne påstanden skal ha gjort Messi rasende, melder Mundo Deportivo, som skriver at Barcelona-stjernen skal ha krevd en offentlig beklagelse fra France Football.

Mundo Deportivo hevder at Messi ikke har fått en krone for besøket, og legger til at Messi reiste til Gabon fordi han er en nær venn av den tidligere Barcelona-sjefen Alejandro Etchevarria og Jaume Ferrer, som er leder for den gabonske ligaen.

Messi skal også ha besøkt Samuel Eto'o.

President Ali Bongo og Lionel Messi ble avbildet sammen da de var til stede mens den første steinen ble lagt i byggingen av en arena som skal huse 40.000 tilskuere og i framtiden være vertskap for det afrikanske mesterskapet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.