*Nettavisen* Sport.

- Rasende Solskjær til angrep på egne spillere

I TRØBBEL: Ole Gunnar Solskjær og Cardiff nærmer seg nedrykk. Foto: Darren Staples (Reuters / NTB scanpix)

Er Ole Gunnar Solskjær i ferd med å miste grepet?

Ole Gunnar Solskjær og hans Cardiff gikk på nok et tap i Premier League lørdag, da Tony Pulis' Crystal Palace vant 3-0 på Cardiff City Stadium.

Tapet betyr at det nå begynner å se svært stygt ut med tanke på å redde plassen i den øverste divisjonen for nordmannen og hans walisiske klubb.

Når fem serierunder gjenstår, er det seks poeng opp til trygg plass.

Ifølge lokalavisen Wales Online skal Solskjær ha vært alt annet enn fornøyd med måten hans menn framsto i møtet med Crystal Palace.

- Var rasende
Journalist Chris Wathan, som følger Cardiff tett, skriver at nordmannen skal ha gått ut mot flere av sine egne spillere etter det forsmedelige tapet.

Nordmannen skal ha beskyldt et knippe spillere for å ha gjort noe annet enn det de hadde fått beskjed om og Solskjær skal ha vært rasende.

Solskjær skal nå være klar til å vrake de spillerne det gjelder.

Wales Online navngir ikke hvilke spillere det er snakk om, men de vil trolig ikke bli å finne på banen i neste ligamøte. Da venter Southampton.

- De spillerne som blir tatt ut til neste kamp vil ha troen på at vi fortsatt kan klare dette. Jeg trenger spillere som beholde roen, som har troen, som kan lede og som utviser lojalitet, sier den norske manageren til Wales Online.

- Må følge planen
Solskjær innrømmer at han bruker ordet lojalitet bevisst.

- Ja, både på trening og i kamper så har vi en klar plan og en klar strategi. Den planen og den strategien skal følges, sier Solskjær.

Nordmannen ønsker ikke å avsløre hva som ble sagt etter Palace-kampen.

- Det forblir mellom oss. Det som blir sagt i garderoben, forblir der.

Solskjær ønsker heller ikke å fraskrive seg noe ansvar.

- Jeg tar fullt ansvar for det som har skjedd. Det er jeg som trener spillerne hver eneste dag og er ansvarlig for hvordan de presterer, sier Solskjær.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag