RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- RBK sikret 100 mill.

Sist oppdatert:
Har inngått gullkantede sponsorkontrakter.

Også Rosenborg har merket finanskrisen, og styrer mot et betydelig underskudd i 2009. Men det er ingen fare for at de nybakte seriemestrene havner på konkursens rand med det første.

I løpet av kort tid har Norges mektigste klubb reforhandlet to store sponsoravtaler, med Sparebank1 Midt-Norge og Rema 1000.

- For oss er det viktig å støtte i både opp- og nedgangstider. Samarbeid om fotball som er en kjempestor idrett i Norge, samt å fremme topp- og breddeidrett er viktig for REMA 1000, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan, i en pressemelding som ble sendt ut fredag morgen.

I pressemeldingen står det selvfølgelig ingenting om de økonomiske betingelsene.

VG mener imidlertid å vite at det dreier seg om at butikkjeden skal bidra med 12 millioner årlig i femårsperioden. Samlet skal de to reforhandlede sponsoravtalene sikre RBK 100 millioner kroner de neste fem årene.

- Avtalen gir akkurat litt for lite etter Rosenborgs smak og litt for mye etter vår smak, sier Ole Robert Reitan til VG.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere