- Real Madrid byr gigantsum for Bale

Foto: Getty / All over Press

Tottenham-stjernen er ettertraktet.

27.05.13 10:43

Barcelona-kjøpet av Neymar har gjort Real Madrid enda mer desperate etter å signere Gareth Bale, skriver både The Telegraph og Daily Mail mandag morgen.

Neymar koster Barcelona «bare» 24 millioner pund, og er et tydelig signal fra de spanske mesterne om at neste sesong skal bli enda bedre.

- Kommer med gigabud
Når én kamp gjenstår av La Liga, ligger Real Madrid hele 15 poeng bak katalanerne, og det er selvsagt uakseptabelt for klubben som nettopp kvittet seg med José Mourinho.

Real Madrid ventes derfor å gjøre et fremstøt for å sikre seg årets spiller i Premier League, Gareth Bale.

Tottenham-stjernen leverte nok en strålende sesong i Premier League, scoret 21 mål fra midtbaneposisjon og røsket med seg det som kunne krype og gå av individuelle priser etter sesongslutt.

The Telegraph hevder å vite at Real Madrid skal legge inn «et stort bud» på Bale, mens Daily Mail hevder at buder skal ligge på 65 millioner pund.

Det tilsvarer rundt 573 norske millioner kroner.

Ny kontrakt?
Nå kan det bli hett rundt ørene på Tottenhams styreformann Daniel Levy, som må vurdere hva som er viktigst for Tottenhams fremtid. 570 friske millioner på konto eller en av verdens beste spillere i førsteelleveren.

Signalene så langt er at Bale er «ukjøpelig», men fotballhistorien har vist at alle er til salgs for en viss pris.

Forrige uke hevdet også avisen Evening Standard at Bale har forpliktet seg til nye år i Tottenham ved å signere en ny kontrakt med en verdi på i overkant av 1,1 millioner kroner i uken.

Påstandene er ikke blitt bekreftet av klubben, og Bale har foreløpig ikke kommentert det.

LES OGSÅ: - Bale må komme seg vekk fra Tottenham

Bale ble denne sesongen kåret til «årets spiller» og «årets unge spiller» av spillerforeningen i Premier League, og 23-åringen vant også spillerforeningens «årets spiller»-pris i 2010/11-sesongen. Han har i tillegg vært på «årets lag» de siste tre årene.

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor verdens største klubber ligger langflate etter 23-åringen.

P.S: Meld deg inn i Nettavisen-sportens Facebook-gruppe og få mer fotballstoff

Mer fra Nettavisen:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.