RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Real Madrid har akseptert Arsenals bud

NÆRMER SEG? Marca melder at Real Madrid har akseptert Arsenals bud.
NÆRMER SEG? Marca melder at Real Madrid har akseptert Arsenals bud. Foto: Fabrizio Bensch (Ap)
Spansk sportsavis hevder Sami Khedira nærmer seg Arsenal.

Real Madrids Sami Khedria er blitt koblet til Arsenal gjennom sommeren og nå skal London-klubben ha fått et gjennombrudd.

Spanske Marca skriver nemlig at Real Madrid har akseptert Arsenals bud på 25 millioner euro for midtbanespilleren. 

Ifølge den spanske avisen vil Khedira ha 7 millioner euro netto i året. 27-åringens lønnskrav har tidligere blitt trukket fram som en mulig brems for overgangen.

Real Madrid sa seg villig til å selge den ferske verdensmesteren etter at det ble klart at han ikke ville signere ny kontrakt med den spanske storklubben.

Hans nåværende avtale går ut etter kommende sesong, men Real Madrids kjøp av Toni Kroos gjør at det blir trangt om plassen på midtbanen.

Khedira kom fra Stuttgart til Real Madrid etter VM i 2010. Han har spilt 144 kamper og scoret ni mål i løpet av sine fire sesonger i den spanske hovedstaden.

I Arsenal kan han bli lagkamerat med landsmennene Per Mertesacker, Mesut Özil og Lukas Podolski. Sistnevnte skal ha gitt Khedira varme anbefalninger om å velge Arsenal.

Khedira er ikke eneste mann som ventes inn portene på Emirates i  nærmeste framtid. Alexis Sanchez har allerede signert, mens det er ventet at Mathieu Debuchy blir presentert i løpet av kort tid. Også keeper David Ospina og forsvarsspilleren Javi Manquillo kobles til London-klubben.

Arsenal ble nummer fire i fjorårets Premier League og skal inn i playoffrunden i kvalifiseringen til Champions League.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere