RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Real Madrid har vært bedre enn oss

Foto: Lluis Gene / AFP
Pep Guardiola skryter av erkerivalen.

Det er feil å si at Pep Guardiola og Barcelona har fått en dårlig start på sesongen, men katalanerne er neppe fornøyd med tabellsituasjonen slik den er i dag.

Etter 13 kamper ligger Barcelona på andreplass, seks poeng bak Real Madrid.

Guardiola har på sine tre sesonger i Barcelona vunnet tre La Liga-titler og to Champions League-titler, og den suksessrike treneren tar nå bladet fra munnen og skryter av erkerivalen fra Madrid.

- Real leder med seks poeng, fordi de har vært bedre enn oss, enn så lenge, sier han ifølge Aftonbladet.

Og skryter videre:

- Vi vet at de er veldig sterke, og vi må løfte spillet, ellers tar vi dem ikke igjen. Vi kommer til å forsøke, og hvis vi ikke lykkes, er det bare å gratulere vår motstander for å ha vært bedre enn oss, sier Barcelona-sjefen.

Og han har et poeng. Tapet mot Getafe sist viser at det er murring i Barcelona-maskineriet. På de 13 første kampene har katalanerne kun vunnet åtte, noe som må sies å være uvanlig kost for Messi & co.

- På hjemmebane er vi konsekvente, men vi sliter på bortebane. På den andre siden har vi ikke vært dårligere enn motstanderne i noen av kampene, sier han.

Det er bare å begynne å glede seg til 10. desember. Da spilles La Liga-sesongens første El Clasico.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere