- Real Madrid sikker på Ødegaard-signering

SNART KLAR? Real Madrid tar det for gitt at Ødegaard signerer for dem, og ønsker å offentliggjøre det denne uken, skriver Marca.

SNART KLAR? Real Madrid tar det for gitt at Ødegaard signerer for dem, og ønsker å offentliggjøre det denne uken, skriver Marca. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Den spanske storklubben håper å presentere nordmannen denne uken.

14.01.15 12:40

Det skriver den spanske avisen Marca onsdag.

Den vanligvis velinformerte avisen hevder at Real Madrid er veldig sikre på at Ødegaard skriver under på en kontrakt, og de håper og ønsker at han kan vises frem som deres eiendom i løpet av uken.

Pappa Hans Erik Ødegaard er også tiltenkt en rolle i klubbens ungdomsakademi. Hans Erik Ødegaard er for tiden assistenttrener i Mjøndalen, men har tillatelse til å reise med sønnen når proffeventyret starter.

Videre heter det at Ødegaards far, Hans Erik, allerede har vært i kontakt med klubben og gitt muntlig beskjed om at de er klare for å skrive under.

Til tross for møtet med lagets stjernegalleri tidligere denne måneden, er det samtalene med klubbpresident Florentino Pérez som skal ha vært avgjørende for at Ødegaard valgte Real, hevder Marca.

HTML EMBED


Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo uttalte seg om Martin Ødegaard da Gullballen ble delt ut i Zürich. Ronaldo mener unggutten har en lys framtid på fotballbanen.

– En god spiller, men han trenger fortsatt å vokse litt. Han er bare 16 år, men har masse potensial og en lys framtid, svarte Ronaldo om det norske stortalentet, ifølge den spanske sportsavisen AS.

Ødegaard trente med Real Madrid sist uke. Den regjerende mesterligavinneren skal være svært interessert i å sikre seg Strømsgodset-spilleren, men møter kamp av en rekke europeiske storklubber.

Ødegaard scoret fem seriemål for Strømsgodset forrige sesong, og ble tidenes yngste spiller og målscorer i den norske eliteserien. I tillegg tok han rekorden som tidenes yngste norske A-landslagsspiller og den yngste spilleren noensinne i EM-kvalifiseringen for menn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.