*Nettavisen* Sport.

- Real-stjernene ble overrasket av Ødegaard

GOD: Martin Ødegaard (16) skal ha markert seg på torsdagens trening med Real Madrids førstelag. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)

Martin Ødegaard (16) trente med Real Madrids førstelag torsdag.

08.01.15 17:36

Og treningsøkten med noen av verdens beste spillere gikk meget bra, skal vi tro rapportene.

- Real Madrid-spillerne har blitt overrasket over / latt seg imponere av Martin Ødegaards ferdigheter på dagens trening, skriver La Liga-ekspert Petter Veland på Twitter. Han gjengir opplysningene fra La Sexta-ansatte Jose Luis Sanchez.

Også TV 2 Sporten har snakket med Sanchez om Ødegaards treningsøkt.

- De var svært overrasket over hvor høy kvalitet det var på ferdighetene hans på treningen i dag. Det var den generelle tonen blant de som deltok på treningen, både blant trenere og spillere. De fleste var imponert over hva han viste, sier han.

Torsdag trente nemlig det norske supertalentet angivelig med storklubbens A-lag bak lukkede dører på Valdebebas, treningsfeltet som mest minner om en egen by. Der hadde han også gjennomført en økt med B-laget Real Madrid Castilla dagen før.

Det er liten tvil om at Real Madrid-ledelsen mener alvor med Fotball-Europas heteste talent. Som før jul har Ødegaard igjen studert fasilitetene og fått et enda bedre inntrykk av hva som venter om han velger mesterligavinneren fra den spanske hovedstaden.

Og i Real-stjernenes garderobe står plass nummer 16, samme tall som bakpå Ødegaards Strømsgodset-drakt, ledig som om den bare venter på at unggutten fra Buskerud skal sette seg ned.

Klikk på bildet for å forstørre.

LEDIG PLASS: Her skal Martin Ødegaard sitte om han får draktnummer 16. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)


Luksus

Den feiende flotte garderoben, med tilhørende boblebad, treningssykler, massasjebenker og luksusdusjer, er langt fra det eneste som er imponerende på Real Madrids arena.

Verdens mest suksessrike klubb, kaller den seg. Og på Santiago Bernabéu kan man føle historien i veggene. 81.000 seter over en fantastisk gressmatte, jubelbilder av legendariske spillere og en imponerende samling pokaler kan ta pusten fra de fleste.

For ikke å snakke om de delikate skinnstolene på innbytterbenkene på stadion. Der det er godt mulig Ødegaard må tilbringe litt tid i starten dersom han blir Real-spiller.

Populær

Martin Ødegaard skal ha bodd og trent på Valdebebas, eller Ciudad Deportiva del Real Madrid, under sitt – hittil – to dager lange opphold i Spania. Det er ventet at han returnerer til Norge før helgen.

Resten av januar kan han bruke til å bestemme seg for hvor han vil fortsette sin lysende fotballkarriere. Men hverdagen han ble forespeilet i Madrid, kan neppe være enkel å avslå.

Dersom Ødegaard skulle skrive kontrakt med Real Madrid og få trøye nummer 16, blir han automatisk en del av klubbens A-stall. Og millionær lenge før han kan kjøre sin egen luksusbil.

Det skal også sies at flere andre toppklubber har meldt seg på i kampen. På sin Europa-turné har den norske landslagsspilleren også rukket å besøke Bayern München, Barcelona, Liverpool og Manchester-klubbene United og City. (©NTB)

HTML EMBED
HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag