RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Real-treneren får sparken

(Foto: AFP / Scanpix)
Sist oppdatert:
Styret i Real Madrid vil sparke sin brasilianske trener Wanderley Luxemburgo på et ekstraordinært styremøte i dag.

Den spanske sportsavisen AS forteller på nettsidene sine at visespresident Emilio Butragueno og sportssjef Arrigo Sacchi har besluttet å avslutte trenerforholdet med brasilianeren.

Ifølge AS ble det avholdt et møte søndag morgen hvor ledelsen fant ut at det beste for klubben var å avslutte samarbeidet med Luxemburgo.

Inntil Real finner en trener som kan trene klubben gjennom resten av sesongen, skal Lopez Caro ha fått ansvaret for laget.

Luxemburgos avgang kommer etter en turbulent sesong som startet på den verst tenkelige måten, med tap for Celta og Espanyol i Premiera Division og et kraftig 3-0-tap for Lyon i Champions League ga grunn til bekymring både for ledelsen og fansen.

Real Madrid slo byrival Getafe 1-0 i spansk Primera División lørdag. Det var klubbens første seier på tre seriekamper. Real ligger som nummer fire på tabellen, tre poeng etter Barcelona som har en kamp mindre spilt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere