RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TILBAKE: Landslagsstopperen Tore Reginiussen er så smått tilbake i aksjon. Her fra en landslagssamling før skaden.
TILBAKE: Landslagsstopperen Tore Reginiussen er så smått tilbake i aksjon. Her fra en landslagssamling før skaden. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

- Reginiussen er med i Rosenborg-troppen

Sist oppdatert:
RBK-stopperen har allerede klar for Tippeliga-comeback.

Det skulle bli Tore Reginiussens store sesong, året han virkelig viste at han var tilliten og lønna verdig i trønderhovedstaden.

Men allerede i den første serierunden mot Aalesund røk akilles-scenen, og han har vært ute av spill siden det. Skademarerittet fortsatte for den tidligere Schalke- og Odense-proffen.

Et mareritt som foreløpig ser ut til å være over. Tore Reginiussen er tilbake i aksjon mye tidligere enn antatt og blir med til søndagens kamp borte mot Start som innbytter.

- Han har vært i full trening i tre uker nå, og fått testet seg i et par andrelagskamper med stor suksess. Siden han har vært lenge ute, sparer vi han litt, men han blir trolig med på benken i helgens kamp mot Start, sier medisinsk koordinator i Rosenborg, Haakon Schwabe, til Nettavisen.

Han har hatt hovedansvaret for Reginiussens rehabiliering, og kan melde at alt har gått som planlagt etter skaden. En retur til den store scenen er nært forestående, skal vi tro Schwabe. Etter landslagspausen skal han være klar til start.

- Han begynner å bli veldig utålmodig, og det er jo et godt tegn, melder legen lattermildt.

Kampen det siktes inn på, er hjemmeoppgjøret mot Bodø/Glimt den 18. oktober.

29-åringen har allerede fått med seg to andrelagskamper for Rosenborg, og spilte 90 minutter i den siste. Den første kampen spilte han spiss og scoret like godt to mål da RBK 2 vant 6-1 over Heimdal, skriver Rosenborgs hjemmeside.

Det virker altså som om den skadeplagede Rosenborg-stopperen kanskje vil få smake mer Tippeliga-fotball denne sesongen, tross alt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere