Gå til sidens hovedinnhold

- Rekdal blender befolkningen med sin bleke kropp

Kjetil Rekdal tilbys gratis soltimer etter at dette bildet nådde pressen.

Kjetil Rekdal vakte oppsikt da han ledet Aalesunds treninger i et noe spesielt antrekk på La Manga. Brun og Blid-direktør Thorbjørn Franzen var blant de som hevet på øyenbrynene.

– Nå er det andre år på rad at Rekdal blender befolkningen på Sunnmøre med sin bleke kropp. Vi ønsker at dette ikke skjer på nytt ved å gi ham et solpass som han kan bruke på våre solsenter, sier Frantzen til Sunnmørsposten.

D-vitaminmangel
Passet kan Rekdal bruke ubegrenset i Brun og Blids sentre i hele Norge. På den måten kan spillerne slippe unna synet av en blek Rekdal, kun iført denne svarte shortsen.

- Mangelen på vitamin D er jo åpenbar, men det skal han få i bøtter og spann nå, sier Frantzen videre.

Klubbdirektør i Aalesund FK, Henrik Hoff, er nok minst like glad for gaven som Rekdal selv.

- Jeg synes det er helt forferdelig å se på! Derfor prøver jeg å løpe så mye og hardt at jeg ikke klarer å se på Kjetil samtidig, sa en munter klubbdirektør til Sunnmørsposten i tirsdag.

- Fått litt farge
Rekdal kjørte den samme stilen i fjor, og lar seg tydeligvis ikke affisere av spillernes som hevder de blir distrahert av Rekdals tynne bekledning.

- Tullprat! Før var jeg hvit, nå har jeg i alle fall fått litt farge, sa Rekdal tirsdag.

Om Kjetil Rekdal dukker opp på Brun og Blids reklameplakater gjenstår å se, men Aafk-treneren kan i alle fall kose seg med gratis soltimer i fremtiden.

Jakter spiss
Rekdal bruker imidlertid ikke all sin tid på å bli brun. Aalesund trenger en ny spiss, etter at Tor Hogne Aarøy forsvant til Japan tidligere i vinter.

- Dersom vi ikke får på plass en spiss, som er voksen, og som har spilt bra på dette nivået før, vil vi få kjempetrøbbel. Da kommer vi til å havne lavere enn 10.-plass, sa Rekdal tirsdag.

Aafk-treneren er realist, og innser at én spiss ikke er nok for å kjempe om medalje i Tippeliagen.

- Vi har mistet en keeper og 21 mål i Alex (Mathisen) og Tor Hogne (Aarøy). Å erstatte det på én to tre vet man ikke om man får til. Faktumet er at det egentlig kun er Kjell Rune Sellin som er ren spiss igjen i troppen, sier Rekdal til Sunnmørsposten.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser