RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rekdal perfekt for Tyskland

Sist oppdatert:
- Kjetil Rekdal er et hett trenernavn i Tyskland, mener Tor-Kristian Karlsen, Hannovers sjefsspeider. Vålerenga-treneren følges med argusøyne av tyske klubber.

Tor-Kristian Karlsen har jobbet i tysk toppfotball siden han begynte i Bayer Leverkusen i 2000. Nå er han sjefsspeider og ansvarlig for spillerkjøp i Hannover, som ligger på femteplass i Bundesliga.

Karlsen forteller at Rekdal er et hett navn i Tyskland.

- Norske trenere er for øyeblikket like spennende som norske spillere. Spesielt Kjetil Rekdal, sier Karlsen til TV 2 Nettavisen.

Han underbygger dette med at det finnes få unge, fremadstormende trenere på det tyske markedet.

- Det er enorm resirkulering av trenere i Tyskland. Thomas Doll er den eneste nye treneren i år, og det kan ikke være positivt for utviklingen i Bundesliga. Og Rekdal passer utmerket. Han er ung, seriøs, og prater tysk, understreker Karlsen.

Og suksessen Rekdal har oppnådd i Vålerenga, blir lagt merke til i utlandet.

- Rekdal må være en het kandidat. Han er godt kjent i Tyskland, og vurderes som en profesjonell og veldig ryddig person. Faktisk har Kicker og andre fagblad også fått med seg hans suksess i Vålerenga, forteller Karlsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere