RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

- Rekdal prater bare mye tull

Sist oppdatert:
Offentlig munnhoggeri i Aalesund.

Etter borteseieren over serietoer Tromsø søndag gikk Kjetil Rekdal hardt ut mot egen klubb. Aalesund-treneren etterlyste ambisjoner og handlekraft.

- Hvis ledelsen ønsker at Aalesund skal fortsette å være på øvre halvdel av tabellen, så har de mulighet til det nå ved å forsterke stallen. Jeg gidder ikke å komme med krav lenger. De hører uansett ikke etter, sa den irriterte moldenseren, ifølge smp.no.

Har provosert styret
Styreleder i AaFK, Bjarne Haagensen, har latt seg provosere av Rekdal og slår hardt tilbake.

- Hadde han vært i Molde for eksempel, ville han fått fyken, mener Haagensen, som legger til at Rekdal gjør en god trenerjobb, men at det er de offentlige uttalelsene som provoserer styret.

Det har lenge vært uenigheter innad i klubben og den siste tiden har det utviklet seg til heftige diskusjoner.

- Kjetil Rekdal prater bare mye tull. Han vet at vi har et stramt budsjett vi må forsvare, slik at vi ikke driver med stort underskudd og blir kritisert for det. Likevel går han ut og driver helt useriøs propaganda. Det blir for dumt, sier en krass Haagensen.

Skjelte ut spillerne
Tirsdag skal styret i Aalesund Fotballklubb ha møte, og Rekdal blir garantert et tema.

- Kjetil er en glimrende sportslig leder, det må du få med. Men han er ingen psykolog. Han er ingen humørspreder, og må lære seg å skryte av folk i stedet for å drite dem ut, sier styrelederen og hinter til utskjellingen av spillere i etterkant av cuptapet mot Løv-Ham.

Den tidligere landslagsspilleren uttalte at flere spillere skulle på hodet ut av klubben, uten at han ville avsløre hvem det var snakk om. Nå tar Aalesund bladet fra munn og forteller hvem Rekdal viste til.

- Han benket Diego Silva og Glenn Roberts, som begge spilte spisser under cupfinalen. Nå har Diego reist, og Glenn og Khari Stephenson har han støtt helt ut. Vitsen er at vi har en klubb som vi skal drive, og at vi er avhengig av velvilje fra enkelte investorer om vi skal ha nye spillere. Da er det jo veldig bra at Jangaard betaler 2,4 millioner for Diego Silva og at Kjetil ødelegger ham ved ikke å gi ham spilletid, sier Haagensen ironisk.

Ikke midler til spillerkjøp
Og det er lokale bedrifter som må på banen om klubben skal gjennomføre spillerkjøp. Det er nemlig ikke lagt inn midler til fornying av stallen.

- Vi vant cupfinalen og ligger på 4.-plass nå. Er det så dårlig da? Nei, jeg tror alle har samme ambisjoner og at alle vil bli bedre. Men man må være edruelig. Fokuset kan heller være å utvikle laget videre i stedet for å mase om to-tre kvalitetsspillere. Hvis vi kjøper spillere for lånte penger, da går vi konkurs. Det kommer en tid etter Kjetil Rekdal også, og det må vi være forberedt på, avslutter Haagensen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere