- Renner inn bud på van Persie

Foto: PA Photos/Scanpix

Arsenal står overfor noen tøffe avgjørelser i sommer.

18.07.12 09:13

I begynnelsen av juli gikk Arsenal-stjernen Robin van Persie ut og bekreftet at han ikke ønsker å skrive under på en ny kontrakt med londonklubben.

Det har selvsagt ført til at enorme mengder med bensin er sprøytet på ryktebålet, og spekulasjonene er mange om hvor Premier Leagues forrige toppscorer ender opp når han forlater Arsenal.

- Renner inn bud
Nå melder vanligvis godt informerte Sky Sports at det hvert fall ikke er mangel på interesserte klubber.

De hevder å vite at Arsenal allerede har mottatt flere bud på nederlenderen.

Dermed har londonklubben to muligheter. Enten må klubben selge ham i sommer, eller så må den vente til neste år og slippe ham gratis.

Både Manchester City og Manchester United vil angivelig prøve å forlenge nederlenderens karriere i engelsk fotball, men kilder i Italia hevder Juventus skal være klare til å tilby en kontrakt som gjør van Persie til en av de best betalte spillerne i Europa.

Vil vinne noe
Etter en rekke tittelmagre år i Arsenal, har mannen som scoret 30 ligamål forrige sesong gjort det klart at det viktigste for ham nå er å vinne noe.

Ifølge flere engelske medier er også Barcelona, Real Madrid og Milan med i dragkampen om å bli van Persies neste klubb.

Arsenal har de siste sesongene mistet flere profilerte spillere. Både Francesc Fabregas og Samir Nasri har forlatt klubben.

I sommer har Arsenal allerede hentet inn to nye spissalternativer i tyske Lukas Podolski og franske Olivier Giroud. Premier League-sesongen starter 18. august.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.