Gå til sidens hovedinnhold

- Rett og slett dårlig

John Arne Riise gir Fulhams forsvar strykkarakter.

John Arne Riise spilte fra start for London-klubben i onsdagens ligakamp – og fikk en stri tørn med å holde styr på Nani og Antonio Valencia.

Førstnevnte scoret én gang – og slo to målgivende pasninger i 5-0-seieren. Riise ergret seg spesielt over forsvarsspillet før pause, da hjemmelaget slapp inn hele tre mål.

- Vi forsvarte oss dårlig i første omgang, ga bort tre dumme mål og med det var kampen egentlig over, sier Riise til Fulhams hjemmesider.

United var best
Fulham-spillerne, som nylig tok tre poeng hjemme på Craven Cottage, hadde før kampen et håp om å ryste også Manchester United. Det var de aldri i nærheten av.

Tross 0-3 før pause bestemte imidlertid Riise & co. for å avslutte med stil.

- Vi bestemte oss for å gå ut i andre omgang og vise hva vi kunne få til, og det syns jeg vi gjorde. I en annen kamp kunne vi ha scoret et par mål og gjort opp for førsteomgangen, sier Riise.

Han innser samtidig at United var det beste laget også etter hvilen på Craven Cottage.

- De scoret to mål mot slutten, men det var de tre dumme målene før pause som ødela kampen. Vi var ikke aggressive nok – og spilte rett og slett dårlig, sier sunnmøringen.

- Må ta lærdom
Tid til å dvele lenge ved onsdagens braknederlag har Fulham så visst ikke. Allerede andre juledag er det ny ligarunde, med bortekamp mot Chelsea på programmet for Riise & co.

- Vi må se på video hva vi gjorde feil i denne kampen, analysere og ta lærdom. Så må vi legge den bak oss og se framover, for vi har mange kamper foran oss, sier sunnmøringen.

På selveste nyttårsaften er det bortekamp mot Norwich – før Arsenal kommer på besøk til Craven Cottage to dager inn i det nye året.

Juleprogrammet kunne med andre vært lettere for Fulham, som i øyeblikket har sju lag bak seg på tabellen.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget