RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ribery vil snurre igjen i løpet av 2015


SNART TILBAKE: Franck Ribery ventes å være tilbake fra skade om ikke altfor lenge.
SNART TILBAKE: Franck Ribery ventes å være tilbake fra skade om ikke altfor lenge. Foto: Christof Stache (Afp)
Karl-Heinz Rummenigge tror den franske superstjernen er tilbake snart.

Franck Ribéry har ikke sparket en fotball siden mars da han ble skadet i en Champions League-kamp mot Sjakhtar Donetsk. Dette har betydd at han gikk glipp av hele Bayerns «pre-season» og har i tillegg måttet se sin posisjon bli overtatt av det brasilianske stjerneskuddet Douglas Costa (som ankom fra nettopp Sjakhtar Donetsk). Nå bekrefter klubbdirektør Rummenigge at Ribéry snart blir å finne på banen for Bayern.

- Vi er nå i midten av september og jeg tror at i løpet av 2015 så vil han snurre igjen, sier Rummenigge ifølge The Guardian.

Ribéry ble i 2013 kåret til Europas beste spiller av UEFA, men har siden slitt med å finne tilbake til den samme formen som hjalp Bayern til en historisk trippeltriumf (seier i Bundesligaen, den tyske cupen og Champions League).

- Det som har vært viktig er å finne riktig diagnose og rett behandling. Jeg er ikke så pessimistisk og tror at vi han vil være tilbake snart. Det betyr selvfølgelig ikke at han er tilbake denne uka eller neste uke, men han kommer tilbake. Det er jeg overbevist om, mener den tidligere tyske storspilleren.

Skadeplagete superstjerner

I tillegg til skaden nå i vår har også Ribéry slitt med en ryggskade som sist sommer holdt han utenfor VM-sluttspillet i Brasil. Også Arjen Robben sliter med en lyskeskade som trolig holder han på sidelinjen en liten stund. Dermed starter Bayern München kveldens Champions League uten sine to antatt beste angrepsspillere.

- Selvfølgelig så ønsker jeg å komme tilbake fortest mulig, men det viktigste er å komme tilbake uten noen risiko. Fordi hvis jeg kommer tilbake så vil jeg spille resten av sesongen, sier Robben ifølge Goal.com.

Bayern München starter sin Champions League-sesong onsdag kveld når de gjester Omar Elabdellaouis Olympiakos på Karaiskakis Stadium i Hellas.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere