RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ring og be om Zlatan Ibrahimovic

Foto: AP Photo / Pier Paolo Cito / Scanpix
Sist oppdatert:
Silvio Berlusconi har oppskriften klar for europeiske toppklubber som ønsker seg seriegull neste sesong.

ROMA - MILAN 0-0:

Milan tok det ene poenget klubben trengte for å sikre seriegullet borte mot John Arne Riise og Roma lørdag kveld.

Seriemesterskapet er Milans første siden 2004 og var svært etterlengtet etter byrival Inters store dominans de siste årene. I spissen for tronskiftet i italiensk fotball har svenske Zlatan Ibrahimovic stått.

- Fantastisk
-Det er en fantastisk følesle. Jeg er kjempeglad, uttaler Ibrahimovic ifølge Aftonbladet.

Han vant gull i Serie A med erkerival Inter senest for to sesonger siden. Nå har Ibrahimovic vunnet seriemesterskap med fem ulike klubber i tre land. Fra før har superspissen vunnet med nederlandske Ajax, med Juventus og Inter i Italia, og med Barcelona i Spania i fjor.

Italias statsminister og Milan-eier, Silvio Berlusconi, er ikke i tvil om at svenskens bidrag har vært viktig for klubbens til å ta hjem sitt første ligamesterskap på sju sesonger.

- Dere som skal avholde styremøter i Juventus, Real Madrid eller Manchester City, og som nå planlegger en sesong som skal føre til at dere vinner den hjemlige serien, bør ikke være i tvil. Slå nummeret til Mino Raiola og begynn å be om Zlatan Ibrahimovic, sier Berlusconi ifølge Aftonbladet.

Raiola er Ibrahimovic' agent og har vært involvert svenskens mange overganger de siste sesongene. Om den bereiste stjernespissen skal på flyttefot nok en gang er dog heller tvilsomt.

Kjøpsopsjon
Milan har opsjon på å kjøpe Ibrahimovic, som denne sesongen har vært lånt inn fra Barcelona. Berlusconis oppfordring til andre europeiske klubber om å kaste seg inn i kampen om svenskens signatur er nok mer for å peke nese til de mindre suksessfulle klubbene som satser store penger for tida.

John Arne Riise spilte for øvrig hele lørdagens kamp på Romas venstreback.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere