RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp

- Robben og Ribery havnet i slåsskamp

Sist oppdatert:
Det ble dramatisk under Champions League-kampen mot Real Madrid, melder tysk storavis.

Franck Ribery og Arjen Robben havnet i slåsskamp i garderoben under kampen mot Real Madrid tirsdag, melder tyske Bild.

Bayern Munchen gjorde en god kamp og vant 2-1, men stemningen skal likevel ha vært amper. Avisen skriver at det ble særlig dramatisk i pausen under semifinaleoppgjøret.

- Gikk til angrep
Franck Ribery og Toni Kroos kranglet om hvem som skulle ta et frispark like før pause, og krangelen fortsatte da lagene gikk i garderoben etter de første 45 minuttene.

Ribery skal ha vært rasende på at Kroos fikk ta frisparket, og i garderoben ble han i vilt sinne holdt tilbake av lagkamerat Arjen Robben.

Holdt spillermøte
Da skal Ribery ha gått til angrep på Robben, og de to stjernene måtte skilles av lagkameratene som fortvilet var vitne til krangelen.

I etterkant av kampen skal Bayern Munchen ha avholdt et spillermøte om hendelsen, der de ble enige om å legge det bak seg. Trolig vil både Robben og Ribery være på banen når returoppgjøret mot Real Madrid spilles førstkommende onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere