RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rodgers enig med Liverpool

FORLENGER: Brendan Rodgers signerer snart en ny kontrakt med Liverpool, ifølge The Guardian.
FORLENGER: Brendan Rodgers signerer snart en ny kontrakt med Liverpool, ifølge The Guardian. Foto: Clint Hughes (Pa Photos / NTB scanpix)
Brendan Rodgers har ifølge engelsk avis avtalt en kontraktsforlengelse.

The Guardian melder at Liverpool og manager Brendan Rodgers er enige om en ny kontrakt. Avtalen vil strekke seg fram til sommeren 2018.

41-åringen signerte en treårskontrakt med opsjon på et fjerde år da han erstattet Kenny Dalglish i 2012. Opsjonsåret satt Liverpools eiere på.

Rodgers har jobbet det valget enkelt.

Under hans ledelse har Liverpool utviklet seg til en tittelkandidat i Premier League. Laget topper tabellen før den avsluttende helgen.

Manchester City har én kamp til gode og er favoritt til å vinne til slutt, men sesongen har likevel vært av det mektig imponerende slaget for Liverpools del.

- Jeg vil takke eierne og klubbledelsen for alt de har gjort for meg siden jeg kom hit. De hentet inn en ung manager på 39 år, til en av de største klubbene i verden, og ga meg sjansen til å utvikle den fotballvisjonen jeg har, uttalte Rodgers tirsdag, ifølge The Guardian.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere