*Nettavisen* Sport.

- Rodgers rydder opp i Liverpool-stallen

USIKKER FRAMTID: Iago Aspas og Fabio Borini går en usikker framtid i møte. Foto: (c) Art Widak/demotix/corbis

Usikker framtid for hele 12 spillere.

Liverpool-manager Brendan Rodgers planlegger en ordentlig opprydding i stallen før klubben tar fatt på neste sesong, skriver The Guardian.

Verken Iago Aspas eller Luis Alberto har slått til etter sine overganger fra henholdsvis Celta Vigo og Sevilla og får trolig muligheten til å se seg om etter nye arbeidsgivere.

Aspas kostet Liverpool ni millioner pund, men fikk bare starte fem Premier League-kamper og havnet virkelig i skyggen bak Luis Suarez og Daniel Sturridge. En retur til Spania er høyaktuelt for 26-åringen.

Alberto kom fra Sevilla for i underkant av sju millioner pund, men startet ikke én kamp i Premier League. 21-åringen er trolig akutell for et utlån.

Før Anfield-klubben igjen skal spille Champions League-fotball til høsten har manager Rodgers gitt uttrykk for at han satser kvalitet framfor kvantitet. Det betyr ifølge The Guardian at flere spillere kan være på vei ut.

Det var på ingen måte geniale spillerkjøp forrige sommer som la grunnlaget for Liverpools suksess denne sesongen, og flere av de som ble hentet inn kan forlate klubben. Det gjelder også Kolo Touré og Tiago Ilori. Sistnevnte, som har vært utlånt til Granada fra januar, får trolig muligheten til å gå på lån igjen.

Liverpool skal også være villig til å lytte til bud på Pepe Reina, Fabio Borini, Oussama Assaidi og Sebastián Coates. Det sås også tvil rundt framtiden til både Daniel Agger og Martin Kelly, som ikke ser ut til å ha Rodgers fulle tillit.

Victor Moses og Aly Cissokho forlater klubben etter å ha vært lånt ut fra henholdsvis Chelsea og Valencia.

Onsdag spilte Liverpool treningskamp mot Shamrock Rovers i Dublin og vant 4-0- Målene ble scoret av Iago Aspas, Fabio Borini, Martin Kelly og Jack Dunn.

Se høyepunktene fra kampen her:

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.