*Nettavisen* Sport.

- Rodgers viser at han har baller

Foto: Pa Photos

Jamie Carragher skryter uhemmet av Liverpools ferske manager.

28.09.12 10:54

Liverpool og Brendan Rodgers har fått en forferdelig start på Premier League. Rødtrøyene ligger tredje sist på tabellen med fattige to poeng etter de fem første rundene.

Derfor var det en etterlengtet opptur da et ungt Liverpool-mannskap snudde ligacupkampen mot West Bromwich og vant 2-1 på onsdag.

- Har baller
Nå går Liverpool-ikonet Jamie Carragher ut og roser Rodgers for at han våger å bruke talentene klubben har til rådighet.

- Man er nødt til å rose manageren for at han har baller nok til å bruke ungguttene. Det spiller ingen rolle hvor bra akademiet eller talentene er, hvis manageren ikke er tøff nok til å bruke de unge spillerne, sier Carragher ifølge The Mirror.

I onsdagens ligacupkamp stilte Liverpool med unggutter som Jack Robinson, Samed Yesil, Dani Pacheco og Andre Wisdom. Alle spilte en god kamp.

- Manageren må være innstilt på å bruke dem, noe han har vist at han er. Han gir spillerne sjansen, og den er de nødt til å ta, noe jeg mener de har klart så langt, fortsetter Carragher.

Liverpool-veteranen mener at Rodgers gjør rett i å gi unggutta spilletid. Det er viktige byggesteiner for fremtiden, mener Carragher.

- Vi kan se fordelene ved at unge spillere kommer inn på laget. Etter hvert vil managerens måte å jobbe på bære frukter, sier han.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Er så stolt
På onsdag slo altså et ungt Liverpool-lag ut West Bromwich i ligacupen, og tok en liten hevn for den grusomme åpningen i Premier League. Steve Clarke jobbet i Liverpool så sent som forrige sesong, og hadde god oversikt over hva rødtrøyene stilte med i den kampen.

Det gjorde bare prestasjonen sterkere av unge Liverpool, mener Carragher.

- Jeg er så stolt over å ha vært med på den prestasjonen, med tanke på alle supporterne som tok turen og fylte vår tribunedel. Når man havner under med 1-0 mot en manager som allerede kjenner oss godt, som også kjenner ungguttene godt, er det fantastisk å spille som vi gjorde, påpeker han.

- Jeg er sikker på at mange så på lagoppstillingen før kampen og og ventet seg en tøff kveld, fortsetter Carragher.

Uflaks
Nå gjenstår det bare å få maskineriet til å fungere i Premier League. På lørdag venter en tøff bortekamp mot Alexander Tettey og Norwich.

- Vi er veldig skuffet over poengfangsten i ligaen, men mye har gått mot oss på banen. Manageren kan ikke påvirke ting som utvisninger og slikt. Vi burde vunnet kampene våre mot to av ligaens beste lag. Mye kan skrives av på kontoen for uflaks, mener Liverpool-forsvareren.

Kampen mot Norwich spilles klokken 16 lørdag, og kan naturligvis følges i vårt livesenter NaLive.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.