RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stefan Wermuth/REUTERS

- Ronaldo anmeldt for overfall

Sist oppdatert:
Hevder han bare skulle beskytte sin mor.

Cristiano Ronaldo skal ha sparket inn ruten i bilen til en paparazzifotograf i Lisboa forrige helg.

Ifølge portugisiske medier sparket fotballstjernen så hardt i bilruten at den knuste, og en 17-år gammel jente skal ha blitt skadet av glasset. Hun har anmeldt hendelsen til portugisisk politi.

Ronaldo selv forklarer hendelsen med at han prøvde å beskytte sin mor.

– Hendelsen involverte en person som ikke bryr seg om hav han gjør for å oppnå sine mål. Jeg hadde sett han stå utenfor huset mitt med et kamera i flere dager, og bare vente på at noe nyhetsverdig skulle skje, forteller Ronaldo ifølge sitt agentbyrå.

– Deretter fulgte han etter meg i bil fra Hotel Ritz, mens min mor var i bilen med meg. Alt vi gjorde, ble fanget på film, og dette oppskaket min mor i så stor grad at måtte stoppe dem og få dem til å la oss være i fred, fortsetter Ronaldo.

Ifølge tabloidavisen 24 Horas må Ronaldo nå avgi forklaring til politiet i tillegg til å presentere et vitne som kan forsvare ham. Dette er imidlertid ikke bekreftet.

Supervingen ble nylig verdens dyreste fotballspiller da han skrev under for Real Madrid for svimlende 832 millioner kroner. Han kom til Madrid fra Manchester United.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere