*Nettavisen* Sport.

- Ronaldo ble rasende på Bale

SINNA: Cristiano Ronaldo skal ha blitt sur da han ikke fikk ballen av Gareth Bale. Foto: Juan Medina (Reuters / NTB scanpix)

Publikum skal også ha reagert med pipekonsert.

Gareth Bale var sentral for Real Madrid da Espanyol ble slått 3-0 lørdag, men til tross for prestasjonen, var ikke alle like godt fornøyd med waliseren.

I etterkant av ligatapet for Valencia har Bale blitt beskyldt for å være egoistisk og det var kanskje derfor han fikk en liten påminnelse fra fansen.

Det var i andre omgang at Bale stormet fram på høyresiden, men ikke slo ballen videre til Cristiano Ronaldo i god posisjon. Stjernen skal ha reagert med å skrike et par ufine ord til Bale og portugiseren skal ha vært gretten.

Det skriver Daily Mail søndag.

Avisen påpeker også at publikum ikke likte Bales manglende pasning og flere skal ha satt i gang en liten pipekonsert mot den britiske stjernen.

Bale gjorde imidlertid mye bra, også. Han slo blant annet en strøken pasning mot Ronaldo, i forkant av James Rodriguez tidlig i første omgang.

Bale vartet også opp med et vakkert frispark da Real økte til 2-0.

Bale har den siste tiden blitt koblet bort fra Real Madrid av tabloidpressen og det ryktes at Manchester United vil betale store penger for spilleren.

Real på sin siden har gjort det klart at Bale ikke er til salgs, men ryktene rundt spillerens framtid ser ikke ut til å avta til tross for dette.

Real Madrid topper La Liga med 42 poeng, fire foran Barcelona på andre. Det er spilt 17 ligarunder av sesongen i Spania.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.