*Nettavisen* Sport.

- Ronaldo blir i United

Foto: Magi Haroun/EPA

Manchester United villig til å godta Cristiano Ronaldos humørsvingninger.

12.05.09 08:03

Det skriver The Times-kommentator Oliver Kay.

De fleste tolket portugiserens protest mot å bli byttet ut i søndagens derby mot Manchester City, som et tegn på at United-karrieren virkelig nærmet seg slutten.

Det mener Kay er feil.

- Blir trolig
- Oppførselen søndag vitnet om en desillusjonert spiller, men Ronaldo skal være villig til å bli i Manchester i ett år til, skriver han.

- Det er velkjent i Manchester at humøret hans skifter like mye som været i området, men hvis han virkelig vil bli så vil den slags oppførsel bli tolerert. Så lenge den ikke utarter. Spesielt hvis han fortsatt kan bidra så mye til Uniteds suksess som han har gjort, fortsetter Kay.

Manchester United-manager Alex Ferguson er kjent for å slå knallhardt ned hvis noen spillere opphøyer seg til noe større enn klubben, og han har uten problemer kvittet seg med stjerner som Paul Ince, Ruud van Nistelrooy, Jaap Stam og David Beckham - mens de var på topp.

Derfor er det også grenser for hva Ronaldo kan tillate seg.

- Alex Ferguson kommer ikke til å være fornøyd med det som skjedde. Man kan prate med ham på kontoret hvis man er misfornøyd med noe, men ikke ta det ut sånn foran millioner av mennesker, sier tidligere United-spiller Dwight Yorke til The Sun.

- Forsvinner trolig
Men mens Ronaldo likevel kanskje blir i Manchester, er det mer uro rundt Carlos Tevez. Inter og Real Madrid ønsker argentineren sterkt, men at spissen også åpnet for å bli i England - og spille for en av Uniteds konkurrenter - var ikke spesielt populært.

Problemet for United er den store overgangssummen, det vanskelige eierforholdet og argentinerens tydelige misnøye med å godta Fergusons spillerrotasjon, skriver The Times.

Det betyr at det er skal være mye større sjanse for at Tevez forsvinner.

Enn av Ronaldo gjør det.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.