RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ronaldo kun lokkemat

Foto: AP
Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson har sett seg lei på valgkampene i spanske toppklubber.

Manchester United - Bolton 4-1: Det mektige skotten benyttet pressekonferansen etter 3-0-seieren over Bolton, til å rette hardt skyts mot presidenttoppene i Primera División.

- La en ting være helt klart om Real Madrid og Barcelona: De har presidentvalg til sommeren. Så lenge jeg har vært i United og det har vært valgkamper i disse klubbene, har de beste spillerne i verden blitt brukt. Det er det ingen tvil om, sier Ferguson ifølge Reuters.

Slik har spillere som Thierry Henry, Frank Lampard, Arjen Robben, Kaká, Steven Gerrard, Cesc Fabregas og en rekke andre stjernespillere blitt linket til Spanias to klubbgiganter.

- Er smart
Ferguson skal ha rett i at de fantasifulle overgangene sjelden kommer i stand, selv etter at presidenten drar hjem valgkampseieren.

- Men ikke misforstå. Cristiano Ronaldo er smart nok til å skjønne at han blir brukt som lokkemat. Det kan være riktig at de ønsker ham, men det er ingen tvil om at det andre motivet er valgkampene.

De siste ukene har blant annet Marca skrevet at United-vingen kommer til Barcelona til sommeren, mens Ronaldo selv og Ferguson bedyrer at han ikke skal noe sted.

Stoler på Gill
De fleste trodde imidlertid at unggutten skulle ende opp i Spania, etter konflikten med Wayne Rooney under fjorsommerens fotball-VM. Siden den tid har det imidlertid gnistret av samarbeidet de to imellom.

Ronaldo er dessuten blant toppscorerne i Premier League denne sesongen, med sine 16 scoringer (kun Dider Drogba har fler).

Det er lett å skjønne hvorfor Ferguson vil forlenge avtalen til 2012.

- Jeg er sikker på at David Gill vil bli enig med hans rådgivere om en avtale.

Les alt om Premier League-runden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere