RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ronaldo lar seg ikke påvirke

Sir Alex Ferguson mener Cristiano Ronaldo ikke lar suksessen gå ham til hode.

Manchester United manager Alex Ferguson hyller supervingen Cristiano Ronaldo, og er svært imponert over at spilleren ikke lar suksessen gå ham til hodet.

Ferguson er overbevist om at den unge portugiseren ikke har noe problem med å takle all den oppmerksomheten han har fått i det siste:

- For å være ærlig tror jeg ikke det påvirker han så mye. Gutten er smart nok til å skjønne hva fotball handler om og han holder et riktig fokus, sier Ferguson til Reuters.

I kjempeform
Ronaldo har vært i kjempeform og scoret 37 mål så langt denne sesongen. Portugiseren er også blant favorittene til å bli årets spiller i den engeske toppdivisjonen.

- Du ser det gang på gang hvordan suksess påvirker folk og det er derfor viktig å holde beina godt plantet på bakken.

- Ronaldo kan kanskje virke litt arrogant i måten han spiller på, men det er bare hans måte å vise sine ferdigheter. Dette er noe vi oppfordrer alle spillerne på Old Trafford til å gjøre, fordi det gir dem muligheten til å utrykke seg, sier Ferguson.

Den unge portugiseren er også den åttende best betalte fotballspilleren i verden, med en ukelønn på over en million norske kroner.

I tillegg er vingen også fronfigur i en rekke reklamekampanjer, blant annet for sportsutstyrleverandøren Nike.

Verdens beste
I et ferskt intervju hyller den tidligere Manchester United-spilleren Eric Cantona portugiseren som verdens beste spiller.

- Ronaldo har ferdigheter som ingen andre har, han er rett og slett verdens beste fotballspiller, sier Cantona til Reuters.

Ronaldo vil være tilbake på banen i søndagens storkamp mot Arsenal, etter han han ble hvilt i onsdagens mesterligaoppgjør mot Roma.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere