*Nettavisen* Sport.

- Ronaldo lever et ensomt liv

ENSOMT LIV: Ifølge produsenten av dokumentarfilmen om Cristiano Ronaldos liv, lever portugiseren et ensomt liv. Foto: Marcelo Del Pozo (Reuters / NTB scanpix)

Fotballstjernen ofrer mye sosialt for å bli en av historiens beste ballsparkere.

09.11.15 17:32

Dokumentarfilmen om Cristiano Ronaldo har skapt flere overskrifter.

I filmen får man følge portugiseren på privaten, og man kan se hvordan han er sammen med venner, lagkamerater, familie og hvor mye arbeid han legger ned for å være verdens beste spiller.

Ifølge produsenten av dokumentaren, James Gay-Rees, var han overrasket over hva han fikk se i løpet av det drøye året de fulgte Real Madrid-spilleren.

- Han har en veldig liten gruppe med venner, og han omgås stort sett familien. Jeg tror alt han ofrer for å kunne spille på det nivået han gjør, overgår hva de fleste hadde trodd, seir Gay-Rees ifølge BBC.

Ronaldo la aldri skjul på at han hadde som mål å bli verdens beste fotballspiller da han kom til Manchester United som unggutt.

Noen år senere klarte han å oppfylle drømmen, og han har flere ganger blitt kårets til verdens beste spiller.

- Det krever en enorm dedikasjon og at han ofrer mye. Han har en tanke, han vil etterlate seg en arv, han ønsker å bli husket som en av tidenes beste spillere. Det er en ganske brutal, og ensom livsstil, fortsetter produsenten.

Ronaldo har flere ganger fått høre at han har stjernenykker og at han har for høye tanker om seg selv.

Gay-Rees ble overrasket over hvor jordnær 30-åringen var.

- Jeg tror noe av det mest overraskende var at det ikke er enkelt å være en global superstjerne. Det er et lite mareritt. Han trener så hardt, det er nesten ufattelig.

Ronaldo har allerede rukket å bli historisk. Han er den mestscorende spilleren i Real Madrid-historien, med sine 233 scoringer på 211 kamper for hovedstadsklubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.