Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ronaldo til manager: «Jeg vil spille for deg»

VISKER OG TISKER: Laurent Blanc og Cristiano Ronaldo.
VISKER OG TISKER: Laurent Blanc og Cristiano Ronaldo. Foto: (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Fransk avis med oppsiktsvekkende oppslag.

Som alltid er det spekulasjoner rundt framtiden til Cristiano Ronaldo. Real Madrid-stjernen blir daglig nevnt i diverse ryktespalter.

Nylig uttalte en kompis av superstjernen at 30-åringen ønsker å avsluttet karrieren i England, men nå dukker det opp rapporter i Frankrike som tilsier at PSG kan bli portugiserens neste stopp i karrieren.

Det er avisen Le Parisen som har tatt får seg det mye omtalte øyeblikket da Ronaldo og PSG-sjef Laurent Blanc tok sen kjapp prat denne uka.

Paris-klubben møtte Real Madrid i Champions League og bildet av Ronaldo og Blanc i lystig passiar har gått sin seiersgang på nettet.

- Vil jobbe med deg
Le Parisien hevder nå at de vet hva som ble sagt og skal man tro avisen skal Real Madrid-stjernen ha tilbudt Blanc sine tjenester.

«Laget ditt spiller veldig bra. Jeg vil gjerne jobbe med deg», skal Ronaldo ha sagt til den tidligere Manchester United-spilleren.

Blanc forlot for øvrig United den sommeren da Cristiano Ronaldo ankom Old Trafford, i 2003. De to spilte aldri sammen for storklubben.

PSG skal angivelig lenge ha vært på jakt etter portugiseren og den franske klubben er én av få klubber som har penger til å gjennomføre det.

(artikkelen fortsetter under bildet)

OPPSLAG: Le Parisien hevder å vite hva Cristiano Ronaldo sa til Laurent Blanc.


Så sent som torsdag skrev engelske The Sun at PSG nå var favoritt til å sikre seg spilleren, selv om også United var svært interessert i Ronaldo.

The Sun opererte med en mulig overgangssum på 100 millioner pund.

Fire-fem år
Cristiano Ronaldo kom til Real Madrid fra nettopp United i 2009 og har scoret 326 mål på 314 kamper for klubben så langt.

Etter at Rafael Benitez overtok som manager i Madrid-klubben i sommer, har det imidlertid blitt spekulert i at Ronaldo vil prøve noe nytt.

I et intervju med The Times nylig avsløret superstjernen at han ser for seg å spille fotball i fire til fem år til, før han legger støvelen på hylla.

Se en ny episode av Tippemagasinet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=326mk6lGADSPjeZrN8itmHv4QHXK9wVBliUz96CVmE-i6QditACXzs_8P3CLCzM-JRnSbhjXwFgrFJVN4kgXJODKwOJ30PHb&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!