RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ronaldo til manager: «Jeg vil spille for deg»


VISKER OG TISKER: Laurent Blanc og Cristiano Ronaldo.
VISKER OG TISKER: Laurent Blanc og Cristiano Ronaldo. (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Fransk avis med oppsiktsvekkende oppslag.

Som alltid er det spekulasjoner rundt framtiden til Cristiano Ronaldo. Real Madrid-stjernen blir daglig nevnt i diverse ryktespalter.

Nylig uttalte en kompis av superstjernen at 30-åringen ønsker å avsluttet karrieren i England, men nå dukker det opp rapporter i Frankrike som tilsier at PSG kan bli portugiserens neste stopp i karrieren.

Det er avisen Le Parisen som har tatt får seg det mye omtalte øyeblikket da Ronaldo og PSG-sjef Laurent Blanc tok sen kjapp prat denne uka.

Paris-klubben møtte Real Madrid i Champions League og bildet av Ronaldo og Blanc i lystig passiar har gått sin seiersgang på nettet.

- Vil jobbe med deg
Le Parisien hevder nå at de vet hva som ble sagt og skal man tro avisen skal Real Madrid-stjernen ha tilbudt Blanc sine tjenester.

«Laget ditt spiller veldig bra. Jeg vil gjerne jobbe med deg», skal Ronaldo ha sagt til den tidligere Manchester United-spilleren.

Blanc forlot for øvrig United den sommeren da Cristiano Ronaldo ankom Old Trafford, i 2003. De to spilte aldri sammen for storklubben.

PSG skal angivelig lenge ha vært på jakt etter portugiseren og den franske klubben er én av få klubber som har penger til å gjennomføre det.

(artikkelen fortsetter under bildet)

OPPSLAG: Le Parisien hevder å vite hva Cristiano Ronaldo sa til Laurent Blanc.


Så sent som torsdag skrev engelske The Sun at PSG nå var favoritt til å sikre seg spilleren, selv om også United var svært interessert i Ronaldo.

The Sun opererte med en mulig overgangssum på 100 millioner pund.

Fire-fem år
Cristiano Ronaldo kom til Real Madrid fra nettopp United i 2009 og har scoret 326 mål på 314 kamper for klubben så langt.

Etter at Rafael Benitez overtok som manager i Madrid-klubben i sommer, har det imidlertid blitt spekulert i at Ronaldo vil prøve noe nytt.

I et intervju med The Times nylig avsløret superstjernen at han ser for seg å spille fotball i fire til fem år til, før han legger støvelen på hylla.

Se en ny episode av Tippemagasinet:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere