RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ronaldo vil bort fra Madrid

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
- Jeg er lei meg og klubben vet hvorfor.

Søndag scoret Cristiano Ronaldo to ganger for Real Madrid hjemme mot Granada, men portugiseren jublet ikke nevneverdig for målene.

Ifølge den anerkjente og troverdige journalisten Paco Gonzalez i Cadena COPE skal det være en god grunn til Ronaldos oppførsel i oppgjøret.

Journalisten hevder at stjernespilleren ikke er fornøyd med situasjonen i Real Madrid og at han nå ønsker seg bort fra klubben han har spilt for siden 2009.

- Han er skuffet
La Liga-ekspert hos Canal +, Petter Veland, oppsummerer situasjonen slik på nettsamfunnet Twitter:

- Cristiano Ronaldo skal være indignert/skuffet over bestekompis Marcelos uttalelser i forkant av Supercopa-kampen mot Barcelona. Marcelo skal ha sagt at Real Madrid sto overfor en kamp mot laget som har verdens beste fotballspiller, Lionel Messi. I går (lørdag) skal Cristiano Ronaldo ha fortalt klubbpresident Florentino Pérez at han var trist, og ikke er fornøyd i Real Madrid.

Også journalisten Ramon de la Morena i Cadena SER melder at den tidligere Manchester United-spilleren nå er misfornøyd med situasjonen, og også her hevdes det at Marcelo er årsaken.

Ifølge de la Morena skal den brasilianske vingbacken også ha uttalt at Real Madrid-kompis Iker Casillas fortjente å vinne den prestisjetunge prisen Ballon d'Or.

På bakgrunn av disse to uttalelsene til Marcelo skal Cristiano Ronaldo nå føle seg lite verdsatt i hovedstadsklubben, og derfor ønske seg vekk fra Real Madrid.

- Klubben vet hvorfor
Den portugisiske superstjernen skal også ha gått langt i å antyde at han er misfornøyd i intervjuet etter kampen søndag.

- Jeg er lei meg og klubben vet hvorfor. Det er derfor jeg ikke feiret målene. Jeg er ikke fornøyd. Alle i klubben vet hvorfor, sier Ronaldo til spanske medier.

- Det har ingenting å gjøre med at Andres Iniesta ble kåret til årets spiller i Europa. Jeg vil ikke prate mer om dette, for nå må jeg konsentrere meg om Portugal, sier han.

Uansett om Ronaldo ønsker seg bort eller ikke, så er det svært lite noen får gjort med det akkurat nå. Overgangsvinduet stengte natt til lørdag, og åpner ikke igjen før i januar.

Slik sett har Real Madrid god tid på seg til å løse situasjonen som nå har oppstått med spilleren som banket inn solide 60 mål på 55 kamper for klubben sist sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere