- Ronaldo vurderer boikott

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno / Getty Images / All Over Press (2013 Getty Images)

Fortsatt forbannet på Sepp Blatter.

31.10.13 14:35

President Sepp Blatter i Det internasjonale fotballforbundet gjorde sitt beste for å øke sin egen popularitet til en toer på skalaen 1-100 da han nylig gjestet det berømte Oxford-universitetet i England.

Først imiterte han Cristiano Ronaldos oppførsel på banen, før han konstaterte at forskjellen på den portugisiske fotballstjernen og Lionel Messi er at Ronaldo har langt større utgifter til hårklipp.

Vitsen ble fulgt opp med at Blatter «liker begge, men foretrekker Messi».

Opptredenen hos Oxford falt ikke i god jord hos Cristiano Ronaldo.

- Denne videoen viser den respekten FIFA har for meg, min klubb og mitt land. Dette forklarer mye, skrev Ronaldo på Twitter.

Han fulgte opp med enda en melding der.

- Jeg ønsker herr Blatter et langt og helserikt liv, med vissheten om at han vil fortsette å være vitne til suksessen til sine favorittlag og sine favorittspillere.

HTML EMBED

Nå skriver den spanske avisen AS at Cristiano Ronaldo vurderer en boikott av prisutdelingene til Det internasjonale fotballforbundet. Det kan blant annet bety at han uteblir fra Ballon d'Or, hvor han er blant de nominerte.

Les også: Disse kan vinne årets spiller i verden

Blatter har i ettertid bedt om unnskyldning.

Da Cristiano Ronaldo scoret mot Sevilla onsdag kveld, feiret Ronaldo gjennom å etterligne Blatters imitasjon av ham selv.

Ifølge AS ønsker Real Madrid at Ronaldo unngår en så drastisk handling. Aftonbladet skriver at klubben uansett vil støtte sin spiller dersom han faktisk boikotter prisutdelingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.