RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

- Ronny Deila tvinges til comeback

Sist oppdatert:
Det kan fort skje om Strømsgodset ikke får tak i Vidar Riseth.

Tidligere denne uka skrev Nettavisen at Strømsgodset var på jakt etter Lillestrøms Vidar Riseth. Godset-trener Ronny Deila ønsker seg nemlig en rutinert nordmann i kampen for å overleve i Tippeligaen. En spiller som er villig til å gå i krigen, eller sagt med navn: En spiller som Vidar Riseth.

Ifølge Drammens Tidende blir Riseth Godset-spiller så fort romerikingene får en erstatter på plass.

Får de ikke det, tvinger det altså Deila tilbake på banen igjen.

- Vi trenger å ha Ronny som et alternativ hvis vi det blir for mange skader. Det er i hvert fall en fordel å være forberedt på at han kan sitte på benken, sier sportssjef Jostein Flo.

Årsaken er ganske enkelt at Godset sliter med å ha nok tilgjengelige spillere defensivt. Steinar Pedersen har dratt tilbake til Lillestrøm, og Alexander Aas er skadet.

Deila har imidlertid en liten jobb å gjøre hvis det skal bli en løsning som skal fungere også over tid. Ifølge Flo må han nemlig trene bort fem-seks kilo.

- Jeg kan sikkert gjøre en jobb i en kamp hvis det er helt krise, men ikke over tid. Jeg kjenner det i ryggen med en gang og tåler ikke belastningen, sier hovedtreneren selv.

Strømsgodset ligger på nedrykksplass, nest sist i Tippeligaen, åtte serierunder før slutt. Det er imidlertid kort vei oppover på tabellen, og det er bare seks poeng som skiller 7. plassen fra Drammens-klubben på nedrykksplass.

PS. Til helga spiller Godset hjemme mot Odd.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere