RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rooney bedre enn Ronaldinho

(Scanpix)
Fotballegenden Sir Bobby Charlton tror Wayne Rooney blir en større stjerne enn Ronaldinho under sommerens fotball-VM i Tyskland.

Barcelonas briljante brasilianer er kåret til «årets spiller» i verden av FIFA og de fleste tror Ronaldinho blir VM-kongen i Tyskland.

I skyggen av Rooney?
Men Englands fotballhelt Sir Bobby Charlton tror Manchester Uniteds stjerneskudd Wayne Rooney kan sette Ronaldinho i skyggen.

- Alle VM-sluttspill produserer store stjerner. Tidligere har vi sett Pele, Cruyff, Maradona og Ronaldo. Denne sommeren kan det bli Ronaldinho, men jeg har stor tro på at han får kamp fra Wayne Rooney, forteller Charlton til Sky Sports News.

- Det hele avhenger selvsagt av hvordan England gjør det i turneringen, men Wayne er en spiller som trives under press - jo større kampene er, jo bedre spiller Wayne, skryter United-legenden.

Roon-aldinho
Sir Bobby Charlton er en stor beundrer av både Wayne Rooney og Barcelonas superstjerne Ronaldinho.

- Wayne og Ronaldinho har begge forbløffende ferdigheter og ballkontroll, men for øyeblikket har Ronaldinho litt mer rutine enn Wayne. Men ikke glem at Wayne kun er 20 år gammel og Ronaldinho 26, påpeker han.

VM-vinneren fra 1966 er imidlertid klar for et veddemål om duoens fremtid:

- Jeg er klar til å vedde om at Wayne Rooney er en mer effektiv spiller enn Ronaldinho når han er blitt 26 år, fastslår Charlton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere