RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rooney blir aldri verdens beste

Foto: SCANPIX/EPA/Sergio Barrenechea
Sist oppdatert:
Spanias keeper Iker Casillas fyrer opp stemningen før møtet med Wayne Rooney og England onsdag. - Rooney blir aldri verdens beste, sier han.

Real Madrids keeper mener Wayne Rooney mangler den jevnheten som skal til for å hevde seg i verdenstoppen.

- Rooney er en farlig spiss, men mangler den nødvendige jevnheten som skal til for å hevde seg i verdenstoppen. Han kan spille en strålende kamp, så to ordinære, før han spiller tre svært dårlige kamper. Det gjør ikke de beste, slår Casillas fast.

Iker Casillas vokter Spanias mål i vennskapskampen mot England onsdag kveld, men frykter ikke verken Michael Owen eller Wayne Rooney.

- Jeg er ikke bekymret for å møte Rooney eller en hvilken som helst annen spiss i verden, sier Real Madrids keeper på en pressekonferanse onsdag.

- Owen og Beckham er bedre
Casillas mener lagkameratene Michael Owen og David Beckham er viktigere spillere for England enn Wayne Rooney.

- At David Beckham og Michael Owen spiller på motstatt lag, er farlig for meg. Men jeg vet hvordan de spiller, så det blir lett å stoppe dem, sier keeperen ambisiøt.

- Men Owen er i storform for tiden, og det spanske forsvaret må passe seg for ham. David Beckham er alltid en farlig spiller å møte, selv på trening, understreker Casillas.

TV 2 Nettavisen følger Spania - England kl. 21.45

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere