RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Roy Kvatninger / Martin Rickett / Pa Photos / NTB scanpix

- Rooney hadde hatt godt av et miljøskifte

Sist oppdatert:
Spekuleres i om United-stjernen virkelig er skadet.

Torsdag ble det kjent at Wayne Rooney måtte reise hjem fra Manchester Uniteds verdensturné, etter kun 16 timer, som følge av en strekk på baksiden av låret.

Les saken: Wayne Rooney må avbryte Asia-turné

United-profilen er blant sommerens heteste overgangskandidater, men foreløpig hevder både Rooney og David Moyes at fremtiden hans er på Old Trafford. Timingen for hjemreisen kan imidlertid virke noe suspekt, og enkelte har spekulert i om årsaken til at han har reist tilbake til England, er at han skal forhandle med andre klubber.

- Det er helt opplagt at han er skadet. Man kan ikke lyve om sånt. Det er i så fall en ekstremt dårlig manøver, sier TV2s fotballekspert, Øyvind Alsaker, til Nettavisen.

- Det er logisk at Rooney har dratt tilbake til England for å få behandling. Han har mye bedre av å behandles der, enn i Asia.

- Tror ikke på at han blir
Alsaker poengterer at det ikke dermed er sagt at han tror Rooney spiller i United når sesongen begynner.

- Har sier at han vil bli, men jeg vet ikke helt om jeg tror på det. Han hadde kanskje hatt godt av et miljøskifte, mener Alsaker.

Både Rooney og Moyes fortsetter imidlertid å bedyre at Rooney blir på Old Trafford.

I et intervju med manutd.com sier den ferske United-manageren at det var svært viktig at Rooney dro tilbake til Manchester for å få behandling der.

- Vi tar ingen sjanser. Han har ikke noe godt av å bli tatt med rundt i verden nå, så vi har sent ham tilbake slik at han kan få behandling på Aon Training Complex.

Kan miste begynnelsen av sesongen
Rooney skal ha sagt fra om smerter i låret allerede samme dag som United-troppen tok flyet til Thailand.

- Etter treningen kjente han at det var noe galt med hamstringen, men vi trodde ikke det var noe alvorlig. Etter den lange flyturen bestemte vi oss for å undersøke det nærmere, og fant ut at det er en strekk der, forteller Moyes.

Fysiske trenere i United-staben skal ha sagt at Rooney kom tilbake fra ferien i sin beste form på flere år, men han står nå i fare for å miste begynnelsen av sesongen.

Uniteds verdensturné begynner med en kamp mot Singha All Star XI i Bankok lørdag. De rød djevlene reiser deretter til Australia, Japan, og Hong Kong, før de avslutter turnéen med en kamp mot svenske AIK i Stockholm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere