RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rooney og Beckham i krangel

Sist oppdatert:
Wayne Rooney og David Beckham havnet i en kjempekrangel i pausen mellom England og Nord Irland onsdag.

England rystes av internbråk. Nå blir det avslørt at David Beckham og Wayne Rooney røk sammen i pausen i VM-kvalifiseringskampen mot Nord-Irland.

- Dra til helvete, din klovn, skrek Rooney da assisterende landslagstrener Steve McLaren gikk mellom kamphanene.

Natt til søndag lekket opplysningene om bråket ut. Søndag ble de publisert i to av Englands største, men ikke nødvendigvis pålitelige, aviser, Sunday Mirror og News of the World.

Det hele startet i det 42. spilleminuttet da Rooney fikk et gult kort av dommeren etter å ha satt albuen i Keith Gillespie. David Beckham gikk imellom. Episoden sluttet med at Rooney skrek til sin lagkaptein.

Da spillerne noen minutter senere kom inn i garderoben, fortsatte krangelen. Rooney anklaget Beckham for å «vise seg» på hans bekostning.

- Wayne begynte å kjefte og smelle og Becks tente til. Det var nødvendig at dra dem hver til sitt, ellers hadde de begynt og slåss, sier en anonym spiller til News of the World.

Det var Sven-Göran Erikssons assisterende landslagstrener, Middlesbrough-manageren Steve McLaren, som gikk i mellom kamphanene. Da så Rooney rødt:

- Dra til helvete, din klovn, skrek han.

Det var først da Svennis kom inn i garderoben Rooney roet seg ned. Beckham var opprørt over at Rooney bannet etter ham og Rio Ferdinand i forhold til episoden med det gule kortet ute på banen.

Etter en stund roet spillerne seg ned, gikk siden ut og spilte andre omgang sammen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere