RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

- Rooney vil være toppspiller i ti år til

Sist oppdatert:
Chelseas John Terry har stor tro på rivalens storspiss.

Det er lett å glemme at Wayne Rooney bare er 25 år. Engelskmannen slo gjennom med et brak i 2002, da han som 16-åring scoret et fantastisk mål mot Arsenal for Everton. Han ble kjøpt opp av Manchester United to år senere og resten er historie.

Nå er Rooney en av de største profilene i fotballverden, og slik tror Chelseas midtstopper John Terry at det kommer til å være i minst ti år til.

- Alle snakker om yngre spillere eller eldre spillere, men Wayne faller ikke inn i noen av de kategoriene. Han har fortsatt veldig mye å gi de neste ti årene - det er jeg veldig sikker på, sier Terry, ifølge Guardian.

- Har vært glimrende
Rooney scoret to av målene da England slo Bulgaria 3-0 borte på fredag.

- Wayne flyr igjen. Han har vært glimrende hele uka og er i veldig stor grad frontfiguren i dette laget, sier Terry, som også har lagt merke til Rooneys fryktinngytende form for Manchester United

- Han har vist fantastisk form for Manchester United og det har han tatt med seg inn i England-troppen. Det er flott å ha han i troppen også. Han nøyer seg aldri med noe annet enn å vinne - også på trening. Entusiasmen hans smitter over på de yngre spillerne, uttaler Terry.

- Alltid elsket England
Wayne Rooney har imidlertid ikke alltid spilt bra for England. I VM i fjor imponerte han ingen og kom også med noen gloser til fansen. Nå forteller at han alltid har satt pris på å spille for England.

- Jeg har alltid elsket å spille for landet mitt og vil fortsette med det helt til noen sier at jeg ikke kan lenger, fastslår United-spissen.

- Det som skjedde, skjedde. Det er ingen som kan forandre på det, men jeg er sikker på at fansen ser at jeg gir 110 prosent i hver kamp, legger Rooney til.

Han er meget fornøyd med 3-0-kampen mot Bulgaria.

- Jeg nøt kampen. Vi hadde mye energi på topp og mye bevegelse, noe som gjorde det vanskelig for forsvaret å henge med. Det var en flott seier og hvis vi kan gjøre det samme på tirsdag, er vi mer eller mindre klare for EM, uttaler spissen.

England møter Wales klokken 20.45 på tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere