RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Peter Kneffel (EPA)

- Rooneys skade kan styrke United

Sist oppdatert:
Carlo Ancelotti lar seg ikke berolige av at Wayne Rooney er ute for Manchester United.

FØLG MANCHESTER UNITED - CHELSEA LIVE FRA 13.45!

Ett eneste poeng skiller det mellom Manchester United og Chelsea i kampen om ligagullet i Premier League, før storkampen mellom de to lagene lørdag ettermiddag.

Dermed sier det seg selv at laget som eventuelt måtte stikke av med tre poeng på Old Trafford, vil få en kjempefordelen før innspurten i den engelske ligaen.

Og at Wayne Rooney, som står med 26 scoringer så langt denne sesongen, er satt ute av spill i to til tre uker og dermed også går glipp av skjebnekampen, passer nok svært beleilig for mange Chelsea-supportere.

- Kan gi ekstra
Men ikke for Chelsea-manager Carlo Ancelotti.

- Noen ganger kan et lag gi mer enn 100 prosent når en veldig viktig spiller er ute, advarer Ancelotti ifølge BBC.

- De har erfaringen og spillerne som trengs for å erstatte tapet av Rooney, mener Chelseas italienske manager.

Rooney pådro seg en mindre leddbåndsskade i tirsdagens Champions League-match mot Bayern München, etter at man først fryktet et brudd i foten. Skaden vil holde spissen ute av spill i flere uker fremover, men rekker antakeligvis de tre siste ligakampene for Manchester United denne sesongen.

Les også: Disse kampene mister Rooney

- Avgjøres ikke nå
Men selv om Carlo Ancelotti advarer mot å undervurdere et Manchester United-lag uten stjernespissen, er manageren realistisk nok til å innse at Chelsea også kan dra fordel av Rooneys skadefravær.

- Alle vet hvor viktig Wayne Rooney er for dette laget, han er en fantastisk spiller. Han har hatt en fantastisk sesong, men skaden hans kan være en fordel for oss, innrømmer italieneren.

Som ikke vil gi opp seriegullet, selv dersom det skulle ende med tap på Old Trafford lørdag ettermiddag.

- Jeg har hele tiden sagt at tittelen vil bli avgjort mot slutten av sesongen.

- Laget som vinner kampen vil ha muligheten til å sikre tittelen selv, men ingenting vil være avgjort, formaner Ancelotti.

Drogba klar
I likhet med Wayne Rooney har også Chelseas spissjuvel Didier Drogba slitt med skader den siste tiden, men ivorianeren vil være på plass på Old Trafford når dommeren blåser storkampen i gang klokken 13.45.

Drogba måtte stå over Chelsea-treningen to dager denne uken, men Chelsea-manageren forsikrer at spissen - sammen med resten av laget - er «fit for fight» mot Manchester United.

- Vi har trent veldig godt denne uken. Laget er friskt, lover Ancelotti.

Men Chelsea har vist at de også kan score mål uten Didier Drogba på banen. Mot Aston Villa sist helg nettet blåtrøyene hele syv ganger, mens Portsmouth måtte se fem baller i eget mål runden før.

Kampen mellom Manchester United og Chelsea følger du direkte i Norges raskeste LIVE-system fra 13.45!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere