RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

- Rosenborg byr på brasilianer

Sist oppdatert:
Wanderson kan bli neste storkjøp for Jan Jönsson og Rosenborg.

Den 25 år gamle brasilianeren spiller i dag for GAIS i Allsvenskan, hvor han er en av de store profilene. Han er imidlertid kun på utlån fra Al-Hilal i Saudi-Arabia, som kjøpte Wanderson fra nettopp GAIS i fjor sommer.

Målfarlig
Wanderson do Carmo er en klassisk brasiliansk «nummer 10», en offensiv og målfarlig midtbanespiller med evne til å dominere kamper.

Han ble toppscorer i Allsvenskan med 18 mål i 2009. Denne sesongen har han levert fem mål og ti målgivende pasninger på 18 kamper.

GAIS ønsker å kjøpe ham tilbake fra Al-Hilal, og er allerede enig med den saudiarabiske klubben om overgangssum. Kjøpet er imidlertid ikke fullført.

Rosenborg håper ifølge Adresseavisen å gripe tak i Wanderson på oppløpssiden.

Trondheimsklubben, som har skuffet stort i Tippeligaen i år, har allerede hentet inn Mohammed-Awal Issah og Borek Dockal, mens Per Ciljan Skjelbred er solgt til Hamburg.

Ønsker Dure
Samtidig melder rbkweb.no at Rosenborg også ønsker å kjøpe Kevin Dure (18). Bergenseren spiller i dag i Løv-Ham, men er ønsket av både RBK og Fredrikstad. Midtstopperen vil angivelig koste en drøy million kroner.

Rosenborg ønsker ifølge nettstedet å leie ham ut til Ranheim dersom han signerer for lerkendalklubben.

Fristen for å melde på spillere til fjerde og siste kvalifiseringsrunde i Europa League, er 8. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere