RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix

- Rösler aktuell som manager i England

Sist oppdatert:
Det hevder engelsk avis.

Uwe Rösler startet trenerkarrieren i Norge etter at han la fotballstøvlene på hylla, og ledet lag som Lillestrøm, Viking og nå sist Molde i Tippeligaen.

Etter forrige sesong uttalte han imidlertid at han ville prøve lykken i England, og helst i nærheten av sin gamle hjemby Manchester.

- Aktuell for Bury
Onsdag opplyser Bury Times at den tyske treneren nå er en aktuell kandidat til å overta jobben som manager i League Two-klubben Bury i England.

Den tidligere Manchester City-spissen er imidlertid ikke den eneste kandidaten som nevnes.

Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville er for eksempel en annen mann som nevnes i forbindelse med den ledige jobben på Gigg Lane.

Også tidligere Stockport-trener Jim Gannon og tidligere Mansfield-sjef Keith Curle skal være blant de aktuelle kandidatene.

Men ifølge Bury Times var er det altså Rösler som nylig overvar kampen mot Oxford United fra direktørboksen. Bury vant oppgjøret 3-0.

Röslers kandidatur som ny manager for League 2-klubben blir også nevnt i storavisen The Guardian, samt lokalavisen Manchester Evening News.

Kan rykke opp
Bury ligger for øyeblikket som nummer fire på League 2-tabellen. Klubben har imidlertid én kamp mindre spilt enn de fleste andre lagene, og har gode sjanser for opprykk.

Opp til 3.-plassen som gir direkte opprykk er det nemlig bare ett poeng for Manchester-klubben, når syv kamper gjenstår av sesongen.

Alan Knill forlot posten som manager i Bury den 31. mars i år, for å overta jobben som sjef for Scunthorpe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere