- Roy Keane skremmer dritten ut av meg

Roy Keane jobber i dag som assistent for Aston Villa-manager Paul Lambert.

Roy Keane jobber i dag som assistent for Aston Villa-manager Paul Lambert. Foto: Imago/bpi

Gerard Pique frykter den tidligere Manchester United-kapteinen.

Det er i et intervju med FourFourTwo at den spanske landslagsspilleren Gerard Pique innrømmer at han frykter Roy Keane.

De to var tidligere begge på Manchester Uniteds lønningsliste, men Pique rakk aldri å spille for de rødkledde før etter at Roy Keane forlot klubben.

GJEMTE SEG: Barcelona-stjerne Gerard Pique forteller at han gjemte seg sist han så sin tidligere lagkamerat Roy Keane. Foto: Josep Lago (Afp)

Barcelona-stopperen rakk imidlertid å få stor respekt for den nåværende Aston Villa-assistenten.

- Jeg vil ikke si at jeg frykter sir Alex Ferguson, men det var kanskje annerledes med tanke på Roy Keane, forteller Pique.

- Jeg husker en gang i garderoben på Old Trafford at telefonen min ringte. Keane kunne høre at det vibrerte og ble helt gal etter å finne ut hvem telefonen tilhørte. Det var sånn han var, forklarer spanjolen.

Pique har ikke hatt noe kontakt med Keane i ettertid av Manchester United-oppholdet, men forteller at han så den tidligere United-kapteinen forrige sesong, i forbindelse med en kamp mot Celtic.

- Jeg så ham på sidelinjen da vi varmet opp til kampen. Jeg skjulte ansiktet mitt bak hendene mine. Jeg frykter ham ennå. Jeg var 26 år og holdt på å drite på meg, sier Pique.

Gerard Pique signerte for Manchester United i 2004, men ble hentet av Barcelona i 2008. Seks år senere er spanjolen fortsatt å se på Camp Nou.

Roy Keane forlot Manchester United i 2005, og har de siste årene prøvd seg som manager for både Sunderland og Ipswich med blandet hell.

Nå forsøker han imidlertid å få fart på managerkarrieren igjen som Aston Villa-manager Paul Lamberts assistent.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.