*Nettavisen* Sport.

- Royal League er fortsatt målet

ODD STADION (TV 2 Nettavisen): Trippende men behersket holdt Odd-trener Arne Sandstø seg unna medaljesnakk til tross for brakseieren over seirelederen. - Men vi har fortsatt Royal League-fokus, sier han.

19.09.04 22:01

ODD-ROSENBORG 3-0: De nesten 8000 på tribunen på Odd Stadion trodde ikke sine egne øyene da lynvingen på Odds høyreside, Espen Hoff, punkterte kampen med sin vakre 3-0-scoring.

Etter å ha mottatt ballen fra spissmakker Olivier Occean løp Hoff fra en noe tregere Erik Hoftun og satte ballen dit han tenkte i hodet sitt.

Klikk her for kampfakta og spillerbørs

- Må i lengste
- Den må jeg få i lengste, var det eneste som gikk gjennom tankene mine, sier Espen Hoff til TV2 Nettavisen. Hoff som ikke akkurat har hatt en strålende høstsesong. Inntil i kveld da.

- Jeg har følt at jeg har vært i bra form hele tiden, men dessverre ikke fått det til. Heldigvis løsnet det mot ligaens beste lag og det fortjente vi virkelig, fortsetter han.

Og fortsetter Odd slik i de neste harde kampene blant annet mot Vålerenga, kan det gå mot flere kamper for Skienslaget hjemme i flomlyset på Odd stadion utover sen-høsten.

- Fokus
Arne Sandstø har gjennom hele sesongen sagt at laget må ha fokus på målet de satte seg i våres. Ikke alle har trodd på bergenseren når han fabulert om Royal League og en plass i toppen av tabellen. Nå kan det imidlertid se ut til at mannen holder ord.

- Jeg er opptatt av at vi skal ha fokus på de rette tingene. Det hadde vi i kveld og da ser du jo resultatene, sier Sandstø som tror kampbildet ville vært et annet dersom tidligere Odd-spilller Frode Johnsen hadde satt inn straffesparket tidlig i første omgang. Istedenfor å beholde overtaket Rosenborg hadde den første halvtimen, slapp trønderne Odd inn i kampen.

Rant inn
Banens beste, Olivier Occean, scoret det første etter at landslagsmidtstopper Vidar Riseth leverte tidenes pasning feil vei.

- Min enkleste scoring noensinne, sa Occean etter matchen.

Christian Flindt-Bjerg noterte seg også på scoringslisten. For en gangs skyld var det ikke en kanon med høyrebeinet fra den danske dynamittkuben, men en vakker lobb med venstre. En scoring RBK-keeper Espen Johnsen fint kunne ha tatt dersom han hadde holdt seg nærmere streken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.