RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Så han en annen kamp?

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Ståle Solbakken var fullstendig uenig med Sheffield Wednesdays manager.

WOLVERHAMPTON - SHEFFIELD WEDNESDAY 1-0:

Ståle Solbakken har fått mye kritikk den siste uken etter at han sendte B-laget på banen i møtet med Chelsea i ligacupen og tapte 6-0.

Lørdag var det tilbake til hverdagen og Championship-kamp mot Sheffield Wednesday.

Wolves stilte denne gangen med et langt sterkere lag og dro i land seieren med 1-0 etter scoring av Bakary Sako.

- Så han en annen kamp?
Ståle Solbakken var fullstendig uenig med Sheffield-manager Dave Jones, som mente laget hans hadde fortjent alle poengene.

- Han må ha sett en annen kamp enn meg. Vi var det klart beste laget. De skapte ikke en eneste sjanse i løpet av kampen, sier Solbakken ifølge Birmingham Mail.

- Vi kontrollerte kampen i lange perioder og burde ha gjort mer ut av overtaket vi hadde i ballinnehav, men det var en vel fortjent seier.

Wolves ligger nå på tredjeplass på tabellen, men Solbakken bryr seg ikke nevneverdig om plassering så tidlig i sesongen.

- Jeg har ikke sett på tabellen. Jeg synes det er for tidlig å gjøre det. Jeg mener vi kan slå alle, men kan også tape mot hvem som helst. Det er en veldig, veldig jevn liga og svært små marginer.

Sako avgjorde
Wolverhampton startet ikke kampen spesielt bra, men skapte visse farligheter på dødball.

Etter hvert festet Solbakkens menn grepet om kampen, og Kevin Doyle var nær ved å skru ballen i det lengste hjørnet etter 27 minutter.

Bakary Sako var mannen bak neste store Wolves-sjanse da han mottok en pasning fra innbytter Slawomir Peszko og skjøt like over.

Den forløsende scoringen skulle imidlertid komme for franskmannen, som ble hentet fra Saint-Étienne før denne sesongen.

24-åringen gjorde seg klar til å ta frispark og banket til før dommeren hadde gitt klarsignal. Han ble dermed belønnet med gult kort og fikk en ny mulighet.

Sako takket og bukket og satte det neste forsøket i mål til 1-0 til store glede for Ståle Solbakken. Franskmannens tredje mål for klubben - alle har vært av det spektakulære slaget.

Wolverhampton fortsatte å kjøre kampen i andre omgang, men flere mål ble det ikke, og Solbakken kan dermed innkassere sin fjerde strake seier i Championship.

Laget ligger nå på tredjeplass - à poeng med Brighton & Hove Albion som leder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere