*Nettavisen* Sport.

- Så ikke døtrene på to måneder

Foto: Trond Reidar Teigen (Scanpix)

Rosenborg åpner for å slippe en sliten Erik Hamrén før tiden.

29.04.10 13:27

På ryktebørsen har det lenge vært opplest og vedtatt: Nils Arne Eggen overtar ansvaret for Rosenborg i høst, mens Jan Jönsson overtar fra neste sesong.

Torsdag skriver VG at Rosenborg og Hamrén nå er enige om at det er ønskelig at Hamrén slutter i jobben 1. juni, for å kunne konsentrere seg hundre prosent om jobben som svensk landslagssjef.

Nå bekrefter Hamrén selv at dette stemmer. Ifølge Adresseavisen informerte han RBK-spillerne om dette torsdag. Han hevder det er RBK-ledelsens ønske med et tidligere trenerbytte enn først planlagt.

Bedre tid for ny mann
- De mente at en ny Rosenborg-trener ville være best tjent med å ta over laget i sommer, slik at han kunne få bedre tid og bruke VM-pausen til å komme inn i jobben. Den kjøper jeg, sier Hamrén.

Overfor Adresseavisen innrømmer også Hamrén at det tærer på kreftene å jobbe dobbelt.

- Jeg har ingenting å klage over. Og for en slik kort periode går det veldig bra å ha begge rollene. Men jeg innrømmer at jeg er mer sliten nå, enn på tilsvarende tid i fjor. Både fysisk og mentalt, sier Hamrén til avisen.

- Forferdelig
- Tidligere fikk jeg hentet meg inn under landslagspausene, men det går ikke nå. Fra 1. januar til slutten av mars så jeg for eksempel ikke døtrene mine. Så lenge har jeg ikke vært uten dem noen gang, og det var forferdelig, sier han.

At Nils Arne Eggen i så fall gjør comeback som trener, virker sannsynlig, og da i tospann med dagens assistenttrener Trond Henriksen.

Derimot er det ikke hundre prosent avklart at Jan Jönsson blir ansatt som ny trener – all den tid Rosenborg ennå ikke har lov til å gå i forhandlinger med Stabæk-treneren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.