*Nettavisen* Sport.

- Sanchez enig med Barca

Foto: AFP/Scanpix

Katalanerne i ferd med å snyte Manchester United for juvelen.

Ifølge spanske medier skal omsvermede Alexis Sanchez nå være svært nære en overgang til Barcelona.

Katalanerne skal ha kommet til enighet med spilleren om de personlige betingelsene, men overgangssummen skal fortsatt ikke være spikret.

- Vil innfri ønsket
Det er ventet at den italienske klubben vil kreve omlag 200 millioner kroner for sin chilenske juvel.

- Spillerens agent har opplyst oss om at Sanchez er enig med Barcelona, med det er ikke ensbetydende med at han får dra, sier Udinese-president Franco Soldati ifølge La Tercera.

- Vi vil gjerne oppfylle Sanchez' ønske om å reise til Barca, men jeg tror ikke forhandlingene blir avsluttet før mot slutten av måneden, fortsetter han.

Sanchez har siden fjorårets fotball-VM blitt linket til en rekke klubber, blant annet den engelske duoen Manchester United og Manchester City.

22-åringen imponerte stort for Chile under turneringen i Sør-Afrika og har lenge blitt ansett som en av fotball-Europas aller mest lovende spillere.

36 landskamper
Den anvendelige angrepsspilleren har vært i Udinese siden 2006 og ble hentet fra Cobreloa i hjemlandet.

Han har i løpet av karrieren også vært på utlån til River Plate i Argentina og Colo Colo i Chile. For Udinese har han 108 kamper og har scoret 21 mål totalt.

Til tross for sin unge alder har 22-åringen allerede noterte seg for 36 landskamper for Chile og står bokført med 12 fulltreffere for nasjonen.

Fredag i forrige uke ble det også meldt at Barcelona har sikret seg den argentinske keeperen Esteban Andrada.

Heller ikke den avtalen skal være helt sluttført, men keeperen selv har bekreftet at han blir Barca-spiller i løpet av sommeren.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.