RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: John MacDougall (AFP)

- Schweini er min

Sist oppdatert:
José Mourinho skal ha flørtet vilt med tyskernes midtbanestjerne.

Bastian Schweinsteiger var meget god under sommerens VM-sluttspill, og sammen med folk som blant andre Mesut Özil og Samir Khedira sto han for kontringsfotball av beste merke.

Det tyske laget måtte til slutt se seg slått av Spania i semifinalen, men prestasjonene i Sør-Afrika lover godt for framtiden.

- Du er min neste år
I sommer fant både Özil og Khedira veien til Real Madrid, og mye tyder nå på at Schweinsteiger også er ønsket sammen med sine landsmenn i den spanske hovedstaden.

For da Real Madrid spilte mot Bayern München 13. august i år, skal spanjolenes trener, José Mourinho, ha flørtet heftig med midtbanespilleren, og gjort dert klart at han ønsket tyskeren.

- Jeg ønsket å hente deg til Inter i fjor, men det gikk ikke. Men neste år er du min, skal Mourinho ha sagt til Schweinsteiger etter kampen ifølge den tyske tabloidavisen Bild.

Den portugisiske manageren skal også tidligere ha uttrykt sin begeistring for den 25 år gamle Bayern München-mannen.

- Schweinsteiger er helt utrolig god, skal han ha sagt i mai.

- Ikke gift med Bayern
Schweinsteigers kontrakt går ut i 2012, og om spilleren ikke forlenger, kan Bayern se seg nødt til å selge midtbanemannen neste sommer, om de skal få god kompensasjon for spilleren.

25-åringen er heller ikke ukjent med å flytte på seg.

- Jeg kan ikke og vil ikke si at jeg er gift med Bayern for evig. Det ville ikke vært rettferdig, ikke engang overfor fansen, sier han.

Hvorvidt tyske Bild her koker suppe på spiker eller om interessen faktisk er reel, er imidlertid ikke bekreftet, så enn så lenge er det vel naturlig å ta spekulasjonene med en klype salt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere