*Nettavisen* Sport.

- Seks nye til Liverpool

Foto: Reuters/Scanpix

Rafael Benitez vil hente inn seks nye spillere til Liverpool i sommer, uansett hvordan det går i dagens FA-cupfinale mot West Ham.

13.05.06 09:57

Det skriver i alle fall den engelske avisen Daily Mirror. Avisen påstår at Charlton-spissen Darren Bent står øverst på ønskelisten, og at 22-åringen vil koste merseysideklubben 12 millioner pund.

Bent var aktuell for den engelske VM-troppen, men ble overraskende vraket til fordel for 17 år gamle Theo Walcott. Benitez er uansett en stor fan av Bent, skriver Daily Mirror, som påstår at Liverpools spanske manager har fulgt Charlton-spissen i lang tid.

Hvis Benitez klarer å få solgt Djibril Cisse og Fernando Morientes, vil han også forsøke å kjøpe Craig Bellamy fra Blackburn.

- En stor klubb må alltid forbedre seg, og vi vil forsøke å gjøre det, sa Benitez på fredagens pressekonferanse.

- Jeg synes vi har gjort fantastiske framskritt i år, men jeg vil at vi skal bli bedre for hver sesong. Vi kan bli litt bedre i forsvar, men vi må også forbedre oss offensivt, la han til.

Tre spillere er allerede klare for Liverpool. Den brasilianske venstrebacken Fabio Aurelio kommer fra Valencia, og i tillegg kommer den unge argentinske midtstopperen Gabriel Paletta og den chilenske venstrevingen Mark Gonzalez.

Benitez ønsker også en høyreving, og skal være interessert i Chelseas Shaun Wright-Phillips. Ludovic Giuly fra Barcelona er et annet alternativ på den plassen.

Liverpool møter West Ham i FA-cupfinalen lørdag ettermiddag. Vi følger kampen direkte fra klokken 16.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag