RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
RYDDESJAU: Mauricio Pochettino vil rydde i troppen.
RYDDESJAU: Mauricio Pochettino vil rydde i troppen. Foto: Justin Tallis (Afp / NTB scanpix)

- Seks spillere skal bort fra Tottenham

Klubben gjør klar til ryddesjau.

Tottenham har forholdt seg rolig på overgangsmarkedet så langt i sommer, men det er ventet at londonklubben kommer til å rydde opp i stallen.

Flere profiler kan forsvinne fra White Hart Lane enten nå i januar eller etter at den inneværende sesongen avsluttes i mai, melder Sunday Mirror.

Det er seks mann som trolig er ferdig i klubben i løpet av kort tid.

Spesielt vingen Aaron Lennon skal være uønsket av manager Mauricio Pochettino og argentineren håper å få solgt hurtigtoget nå i vinter.

Klubber som Stoke, Everton og Hull er interessert i Lennon. Også Alan Pardew i Crystal Palace skal være ute etter den tidligere Leeds-spilleren.

Prislappen til Lennon er ifølge The Mirror 8,5 millioner pund,

Også Paulinho kobles bort. Midtbanemannen, som tidligere blant annet har spilt fotball i Litauen, er verdsatt til 16,5 millioner pund av Tottenham.

Sao Paulo og Corinthians i Brasil er aktuelle klubber.

Etienne Capoue er heller ikke spådd en lang karriere på White Hart Lane. Franskmannen koster angivelig 3,5 millioner pund og kan ende i Napoli.

Kyle Naughton er ute av førsteelleveren, noe Crystal Palace og West Bromwich Albion håper å utnytte. Begge klubbene følger backens situasjon.

Til slutt er både Emmanuel Adebayor og Younes Kaboul også på vei bort. Adebayor er ønsket av Besiktas, mens samme klubb, samt Fenerbahçe, skal være interessert i Kabouls tjenester. Adebayor er Bosmans-spiller nå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere