*Nettavisen* Sport.

- Selger Annan for 30 millioner

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Anthony Annan kan ha spilt sin siste kamp for Rosenborg.

28.08.10 08:16

Rosenborg kom ikke til gruppespillet i Mesterligaen.

Og nå ser det ut som om de mister en av sine aller beste spillere.

Klar fredag?
Etter det Nettavisen erfarer er trøndernes ghanesiske midtbanespiller Anthony Annan på vei til tyrkiske Galatasaray for nærmere 30 millioner kroner. Overgangen kan bli en realitet i løpet av kort tid.

- Ingen kommentar, sier agent Lars Petter Fosdahl kort til Nettavisen.

Fosdahl har imidlertid gode kontakter til tyrkisk fotball, og var agenten som i sin tid sto bak Trabzonspors kjøp av Stabæks Alanzinho.

Nettavisen har ikke lyktes i å få en kommentar fra RBK-direktør Erik Hoftun fredag.

- Dette er ukjent for meg Snakk med Hoftun, sier RBK-direktør Nils Skutle i en kort kommentar før han går om bord på flyet sitt i Nice.

Godt VM
24 år gamle Annan spilte en nøkkelrolle for Ghana under fotball-VM, og har også vært en sentral brikke for et Rosenborg-lag som har vært i en egen klasse her hjemme de siste par årene. Han var suspendert da trønderne røk ut av Mesterligaen onsdag, og det ble tydelig hvor sårt han var savnet da danskene spilte ut Nils Arne Eggens menn i store deler av kampen.

Totalt står Annan, som tidligere har spilt for Stabæk og Start her i Norge, med om lag 50 Tippeliga-kamper for trønderne siden 2008.

I Galatasay kommer han til en klubb som har hatt en grusom seriestart. Trener Frank Rijkaard har sett laget sitt tape begge de to første seriekampene. I tillegg røk laget torsdag ut av Europa League etter å ha tapt mot ukrainske Karpaty på bortemål i kvalifiseringen.

PS. Samtidig er det kjent at Rosenborg ønsker å hente Christian Bolaños fra Start. Kanskje bruker de noen av Annan-pengene til å vinne den overgangskampen mot Vålerenga, som også skal være interesserte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag