RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Selv om vi spiller bra, så taper vi

Se pressekonferanse med både Manchester United og Chelsea her.

Tirsdag møtes Chelsea og Manchester United i Mesterligaen på Stamford Bridge i London. Dette er den første av to kvartfinalekamper mellom de engelske Premier League-klubbene.

Se pressekonferansen med Sir Alex Ferguson og Patrice Evra i videovinduet øverst i artikkelen.

De røde fra industribyen har ikke slått de blå på bortebane siden 2002, noe som forundrer Uniteds venstreback Patrice Evra en smule.

- Vi har alltid følelsen av at vi spiller bra mot Chelsea, men likevel taper vi på Stamford Bridge, slik som for noen uker siden, sier franskmannen.

- Vi tapte 2-1, men etter min mening var det bare ett lag på banen. For ett år siden tapte vi 1-0, da etter en dårlig dommeravgjørelse, sier han.

I Chelsea-leieren håper man å endelig kunne gå til topps i den gjeveste europacupen. Nærmest kom klubben i 2008, da det ble finaletap.

For nettopp Manchester United.

- Mesterligaen er ikke noe vi er besatt av å vinne. Mesterligaen er den viktigste turneringen i verden, sier Chelsea-sjef Carlo Ancelotti.

- Det er en fantastisk turnering, og jeg sa til spillerne mine at dette er kamper som alle spillere og trenere i verden ønsker å spille i, sier han.

Se hele pressekonferansen med Ancelotti i vinduet under.

Viasat Fotball sender oppgjøret Barcelona - Sjakhtar Donetsk direkte fra klokken 20.45, mens Viasat 4 sender Chelsea - Manchester United til samme tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere