*Nettavisen* Sport.

- Selvfølgelig blir jeg i Liverpool

Foto: Thomas Mukoya (Reuters/Scanpix)

Dirk Kuyt har ingen planer om å forlate Anfield.

09.07.10 09:51

Hvem kommer? Og ikke minst – hvem går?

Det er de to mest interessante spørsmålene for alle fotballsupportere akkurat nå, og for Liverpool-fansen er kanskje det siste spørsmålet det aller mest interessante.

Daglig bobler britiske aviser over av stoff om at spillere som Fernando Torres, Steven Gerrard og Javier Mascherano er ønsket både her og der.

- Fantastisk klubb
Men når det gjelder Dirk Kuyt, trenger verken supporterne eller manager Roy Hodgson bekymre seg. Han returnerer til Anfield etter søndagens VM-finale for Nederland.

- Selvfølgelig ønsker jeg å bli i Liverpool, sier Kuyt, ifølge Sportinglife.com.

- Liverpool er en fantastisk klubb med en fantastisk historie. Dessverre har jeg ikke vunnet noe på mine fire år i klubben, men forhåpentlig kommer sjansen i framtiden, sier den alltid hardarbeidende nederlendere.

- Håper han vil ha meg
Etter VM skal han naturligvis ha en prat med manager Hodgson.

- Jeg har snakket med folk i klubben, og vet han vil snakke med meg. Det er vanskelig akkurat nå, fordi vi er så opptatt og fokusert på det som skal skje. Vi får se hva som skjer, men jeg håper han ønsker jeg skal bli i klubben, sier Dirk Kuyt, som naturligvis har opplevd VM som en opptur etter den skuffende Liverpool-sesongen.

- Det er virkelig tilfredsstillende å avslutte på en sånn måte. Det var en lang sesong med Liverpool. Mentalt var det tøft. Jeg spiller for en klubb som vil vinne trofeer, men det skjedde ikke, konstaterer Kuyt.

Søndag venter alts Spania i VM-finalen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.